Gzmmmmmm11 Evet cnm dogumhaneye çok gergin girdim surekli sorular sordum benden illallah ettiler yeter bi sakin olur musun artık dedi hemsireler. O kadar korkuyodum ki spinal anestezi etki etmezde bi ihtimal hissederim diye. Belimi bükmemi sölediler iğne kıl gibiydi igneden korkan biri olarak bunu hissetmedim desem abartmis gelirim belki ama yemin ederim acı sıfır. Kan verirken daha cok aciyo bunda bildiğin sıfır. Anestezi uzmanina acır mi diye sordugumda bitti bile dedi. Sonra ayaklarima sicaklik girdi git gide gogsume cikti toplu iğneyle deneme ypmislar hissetmedim bile. Heryerime batirmislar ucunu. Doktor kesti biçti bebegi cikardi gram acı yok sadece dokunus o da o kdr az ki yok denilebilir. Bebeğimi gosterdiler o sirada dedim ohoo ben böle 10 tanede dogurrum şaka mi bu ddm. Odama getrdiler 2 saat snra yürüyüşe çıkarmaya geldi ebe. Orada zorlandim cnku uyusma geçmişti ve ağrım vardi. Karninizi iki elle tutarak kalkin kolay oluyor. Ztn dikis yerinde bant oluyor korkmayin. Yürüdükçe agri azalio ve bunu yataga gecince anliyosunuz