kubra_26esila Kızlarrrr asla uyuyamıyorum 3 gün oldu inanılmaz bir diş ağrısı çekiyorum hiç bu kadar canımın yandığını hatırlamıyorum diş acile gitsem birşey yaparlar mı 😔😔😔
Saelif kubra_26esila parol verir vama tirke tuzlu su ile gargara yap disinde beklet sarmisak koy gecer insallah ben ole gecirdim cok cekdim bende
tozkevser kubra_26esila Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bir ay önce bende çok kötü diş ağrısı çektim evin içinde aglayarak dolaştım ağrıdan, beze sarıp buz koyun bı de ben biraz yastığımi yüksek tutmuştum uyurken
kubra_26esila Saelif 3 gündür yapmadığım hiç bişey kalmadı her yolu denedim sarımsakla fırçala dediler onu bilr yaptım sirke tuz bunları yapa yapa diş etlerim yara oldu ağzımı açtığım an ölüyorum acıdan nr yemek yiyebiliyorum ne r uyku uyuyabiliyorum
Saelif kubra_26esila doktora gitmelisin gitmeden kadin dogumdan kagit almalisin disci sana o zaman muyane ediyor kagidin olmasa bakmiyor bile
kubra_26esila tozkevser ağlamaktan gözlerim kocaman oldu tek çarem ağlamak zaten onuda yaptım malesef 😔😔
kubra_26esila Ayse476 canım doktor dişçiye git çeksinler dedi bana benim ilhitaplı muhtemelen çekmez ama senin öyle değilse bi doktoruna sor dayanılcak gibi birşey değil
Simgeyuca Bende çok kötü diş ağrıları çektim ağlamaktan sabahı zor ediyordum hemen doktora gittim onay verince dişim çekildi 15 gün arayla iki diş çektirdim çok şükür kurtuldum Allah yardım etsin diş hamilelikte çok zor