Anneyim46 bu doktorlara ne desem az . Canım sen başkasına git . Bak ben başka sehire geldim 2.5 aylık evliyim . Hemen hamile kalmışım post oluşturdum hastane aradım . Bi devlet buldum orasıda en kötü yermiş gittim 6+1 de baktı kan idrar aldı hcbse sormadı yolladı 3 hafta sonra gel ddi . Doktora randevu bulamadım gec aldım arkasına başka hastaneden de aldım . 9+3 oldu ben kötüyüm halsizim kafamı kaldıramıyorum bi gittim kalbi durmuş . İnanmak istemedim 2. Hastaneye gittim sağlıklı kalbi atıyor ddi . Ama kalbini dinletmedi . Sabah özele gittim 8 gün olmuş kalbi duralı ddi . Devlete gittim kaç kez baktılar en son alttanda baktılar bebeğin 8 gün önce büyümesi durmuş kalbi atmıyor dediler ve kürtaj oldum . Olalı 16 gün oldu . Bende aman kesesi görülsün bebek içinde olsun yeter ddim sonra kalbi duyulması gerek ddiler . Hepsini bi günde öğrendim . Sonrası durum öldü … Hiç bir zaman ihmale bırakma . Bi kez özele git 150-180 civarıdır . 10 gün icerisinde ücretsiz muayene tekrar yapıyor . Kan isterse de devletten aldığın kan sonucunu götür baksın kana felan ücret ödeme .