nrg_gzr Allah rızası için yardım edin işe yarıyacak bir şey söyleyin kafayı yiyecem artık günlerdir uyuyamıyorum nerdeyse 24 saat olacak gram uyumadim her yerim ağrıyor kaburgalarim batıyor kalça kemiklerim sızlıyor yeter artık ya
Fundish nrg_gzr 37.haftam uyumuyorum şekilde görüldüğü gibi :)) uykum var diyip yattım bütğn kaburgalarım sızladı kalktım gezindim oturuyorum şuan .dün gece de 2 bucuk saat uyumuştum bütün gün ayaktaydım .gece olucak yatıcam diye korkuyorum artık
Hlt-seyma21 nrg_gzr relax müzikler aç kendine uyumadan önce yastığına da bir lavanta yağı damlat piyona Keman hangisi iyi geliyorsa dinleyebilirsin yavas yavas gevşeyeceksin
nrg_gzr Efenin_annesii annem bende hamileyken son iki ayını oturur vaziyette uyuyarak geçirmiş onun bende çektiğini ben de çekiyorum şuan
Sertbas41 Ah canım ya 😔 bende çok zorlanıyorum sen bence güzel bi duş al sonra bi kase de yoğurt ye yatağına gir güzel ce duanı da et sağ elini yanağının altına koy bişey düşünmemeye çalış Allah’ın izniyle hemen uykuya geçersin 😘
Ozlemfde Doktorunuza sorarak Melisa ya da papatya çayı içerseniz sakinleştirir uyku getirir, biraz ferahlık sağlıyor hanımlar. Ben öyle biraz daha rahat ediyorum. 36/3 den selamlar :)
Lyra Ben artık alıştım çözümü gündüz uyuyorum bir iki saatte olsa yetiyor geceleri full ayaktayım hem düşünceler hem ağrılar rahat bırakmıyor ama biraz sabır hepsi gecicek
Efenin_annesii nrg_gzr hadi yaa böyle durumlar dan atalardan aldığım annemden aldığım bu durumu iptal ediyorum diycekmissin bı kitapta okumuştum belki işe yarar sizde söyleyin isterseniz gün içinde sürekli 😊 benim hamileliğim asla annemle benzemiyor 🥲
Rabia011 36+3 yatamıyorum kızlar kaburga ağrısı bel sirt ağrısı üstüne birde gaz sıkıntısı yasiyorum. Bi insanın 5 dakika bir gazı gelir mi esim de yanımda 5 dakijada bi tuvakete koşuyorum 10 dakikada birde cişe zaten😁ağlamam istiyorummmmmm
Fundish Rabia011 ben sanırım 2 ayrır oturma odasında yatıyorum.dün salonda uyumaya başladım uyandım oturma odasına geçtim bi kanepeden diğerine sabaha kadar gezme /))
Rabia011 nrg_gzr inan salivericek gibi değil nerden geliyor bu gaz bu kadar ilk kez böyle oldum bitmiyor da geçmiyorda ayy acaba doğum sancısı mi bu 5 dakikada bir geliyor çünkü düzenli ama tuvalete gittikçe gaz da çıkıyor ah ah ne hallere geldim😁
RumeysaNur34 nrg_gzr 30 dan sonra başlayan beni çileden çıkaran uykusuzluk geçen bunun yüzünden oturup ağladım çok sinir bozucu gece oluyor gün doğuyor deli gibi uykun var uyuyamıyorsun 🤦♀️🤦♀️🤦♀️