Dermin Kızlar hamile olmadan önce koltuk altım bembeyazdı şuan kararmış sanırım gebelikten dolayı sizde de oldumu ve doğrunca geçermi göruntu olarak çok kötu
Kizannesi92 Dermin Bende de oldu hemde doğuma çok yakın zamanda 42 gün oldu doğum yapalı bir düzelme yok şimdilik
DenizBilge Dermin Kayınvalidem emzirdikçe geçiyor dedi dün. Öyle olur inşallah. Bende de var aynı durum çünkü.
NaileCryn Dermin 2aylık bebeğim var çok kararmıştı hamileyken doğumdan sonra geçiyor içiniz rahat olsun ☺️
Betuss13 Dermin bende var kötü görüntü bir gerçekten ama doğumdan sonra geçiyormuş. Hormonel yani. Allahtan kış ayındayız da şanslıyız biraz 😅
Kizannesi92 Dermin bende geçsin diye bekliyorum kilomun yarışı gitti ama bu kocaman göbek de gitsin bacaklarimdaki selülit de gitsin birde yüzümde doğum anında çıkan bu lekeler de gitmeli 😂😁 ay bana bir haller oluyo böyle sayinca da
Eda2424 Benimde sadece koltuk altı olsa iyi 🙈 boyun hatlarımda bile olmuştu doğumdan bi süre sonra gecti ☺
Dermin Kizannesi92 vücüdunuz için kırmızı kantaron yağı kullanabilirsiniz hatta yüzünüzede surun lekelere bire bir bende kullanıyorum birtane leke yok tertemiz yuzum duzenli kullanırsanız faydasını görursunuz
Annesininbalii Dermin Nerden temin ettiniz kırmızı kantaron yagini , benimde koltuk altı genital bölge ve göğüs altlarında kararmalar oldu 😔
Ysa Dermin malesef bende de aynı durum var ama doğumdan bir kaç ay sonra açılma oluyor ama eskisi gibi değil tabi 😖
Tazegelin12 Dermin Kararmalar geçmiyo maalesef benımde dudak çevremde var doğum yapalı 2 buçuk yıl oldu hala duruyo olduğu gibi 😵💫
uyanancirkiin Tazegelin12 paslanma gibi mi sizin ki? Teyzeminde yüzü paslanmıştı öyle kaldı. Benimde burnumun üstünde kocaman kararma vardı neredeyse komple kararmıştı ama doğumdan belli bi süre sonra geçti
Kizannesi92 Dermin ay buna sevindim birde siyah nokta çıkmış hiç görmediğim şeyleri yüzümde görür oldum 😕 ergenlikte sivilcem yoktu böyle garip garip hallere girdi yüzüm
Dermin Kizannesi92 geçer canım duzenli kullan gece yatarken sur ama guneşe falan çıkma ne olur ne olmaz bnm göz altımda yağ bezesi vardı 3 tane 4 5 günde bir baktım yok olmuşlar sadece onu kullandım zaten çok kuru yuzum var çok iyi geldi
eceturan Kizlar gogsumde koltuk altimda boynumun hatlarinda hep kararmalar var. Gecen annem dedi sutun ile sur oralara gecer dedi. Lekesi olan oyle yapiyormus. Dip not annem hurafeci degil eskiler vs hic degil. Bilginiz olsun.