heleninannesi06 Sağa sola sırt üstü nasıl yatarsam yatayım bebiş hep sağ tarafa toplanıyor bu normal mi 20+5ten merakla yazıyorum 😃
Gamzeli_anne_ heleninannesi06 Canım o haftada bende bebek toplaniyo zannediyodum ama yoruldugun icin rahim kasiliyomus bizde bebek zannediyomusuz suan 32 haftaligim bebek bi yere toplandimi cok farkli oluyor
Lawyer06 heleninannesi06 benimki 20. Haftadan beri aynı yerde. Poposuyla ittiriyor hep sağ tarafımı, hep orda toplanıyor. Karnımın sağ tarafının derisi daha da sarkacak ye korkuyorum 😂😂
heleninannesi06 ZuleyhaaBC korkulacak bir durum yok değil mi daha tecrubeli olarak 😃 pozisyon değiştiriyorum yatarken ama yine toplanıyor
ZuleyhaaBC heleninannesi06 soluna yatmaya çalış camım korkulacak bişey yok sen nasıl rahat hissedersen bebeğinde rahat hisseder 🥰
Hilalbasak 34+1 im uzun zamandir hep sagda toplaniyor.top gibi bisey beliriyor.Acaba kafasimi poposumu bilemiyorm😁🤭
heleninannesi06 Gamzeli_anne_ bunu bilmiyordum kafama takılan hani uyku pozisyonu önemli deniyor ya ben ne tarafa yatarsam yatayım o şişlik oluşuyor