analique Kızlar 20. Haftamdayım son 1 haftadır açlıktan uyuyamıyorum 🤭sürekli yemekler geçiyor gözümün önümden sonsuz yeme isteğim var 🙈 henüz 4 kg almıştım ama bence tek bu hafta aldım heralde 4 kg.🥲Benim gibi olan var mı çaresi nedir a dostlar ☺️
Bernako analique acıktığımı hissettiğim an uyumaya gidiyordum 😂😂 şimdi mesela 3 parça fastfood yedim. Ama acıktım yine 🥺
maviananas analique bende su an aynı durumdayım su icerek bastırıyorum açlığımı bu saatte yemek beni çok rahatsız ediyor
gulnurkrms analique bende yarım saattir YouTube den tatlı videoları izleyip için için deliriyorum😅😅😅😅
Kizannesi92 analique Doğurdum hâlâ yiyorum geceleri sanırım alışkanlık ve ben yarım dünya olcam herlade 😂
Elisa01 Arada banada geliyor dün mesela 😂 karnım zil çaldı resmen direndim en son uyumuşum ve bol su içtim gece geç saatte yüklenmek istemiyorum bu seferde sabah midem çok şiş uyanıyorum 🥲
analique Elisa01 ben de bol su içiyorum geceleri acıkınca sonra da sbaha kadar çişe kalkma partisi 😂😂😂
analique Kizannesi92 valla bu moral bozdu bi kaç haftaya belki geçer sanıyordum sonsuz bir istek sanırım 🙈🙈🙈
Mervepera analique her zaman açım modum bu artik doğuran kadar böyle gidecek galiba belkide büyüdükçe dahada yemeeeeekkkkk😂😂😂