Akca01 Sevgi-clk hic dusunemiyorum 🙈 Kizimi ben koydum Erva. Ikinci benim hakkim diyor esim, korkuyorum anasini yada babasini koyar diye 🤕🤭 insallalh guzel bisey koyar 🙄🙏
Sevgi-clk Emine003 ben Ege ve ekin ismini beğeniyorum ama elim bugün poyraz diye tutturdu bakalım erkek olursa bu isimler kız olursa masal canım
Akca01 Sevgi-clk her gittigimde yaşıyorum diye soruyormusum doktorum kizdi artik boyle dusunme kotuyu cagirma diye.. Allaha dua edecegiz elden baska bisey gelmez ne yazikki. Sizde iyi dusnun sakin kalmaya calisin rabbimin izniyle alacagiz kucagimiza.
GriMavi 15+2 oldum bende😇 Bakalım 17. Haftada taramaya gircem Bakalım allah büyük bebegimin saglıklı oldugunu bilmek yeter bana
Emine003 Ozgul1nazo benimde oluyo canım ara ara bilmiyorum normal mi internetten araştırmıştım rahim büyüdüğü için bebek büyüdüğü için normal yaziyodu senin nasıl çok mu ağrı
vgc Biz de bugün 15+0 olduk kızımla 💞 1 hafta sonra kontrol var bakalım demir ilacına falan başlarım herhalde siz ne vitaminler kullanıyorsunuz acaba. Benim kasıklarımda ağrı oluyor bazen bir de karnım sertleşti
Emine003 vgc benimde oluyo canım bazen kasıklarım da ben balık yağı d vitamini bunları kullanıyorum şimdilik bu arada benim de karnım sertleşti canım hissediyorum bebişin hareketini 2 defa hissettim sen
Sevgi-clk vgc benimde oluyor arada bence normal kuzum bu haftalarda rahim iyice yıkadı çöktüğü için oluyor muhtemelen
Emine003 Ozgul1nazo anladım canım benimde oluyo öyle arada bi geçen iki gün sağ kasığım baya ağrıdı ondan sonra geçti şükür 🤗
Emine003 Pinar-Yusuf63 maşallah maşallah canım Rabbim bide kız evlat nasip etsin inşallah ikimize de 🥰🥰isimlerini ne koydunuz canım
Pinar-Yusuf63 Emine003 1.oğlum Yusuf 2.oğlum Allah nasip ederse Halil İbrahim istiyorum ama gene de kısmet 🥰kız çocuk 👧 çöl istiyorum ama 3. Çocuk bu zamanda ve bu şartlarda çok zor 😞
Pinar-Yusuf63 Sevgi-clk b Emine003 bebeğim kg ile ilgili bilgi verdi mi size doktorunuz som kontrolde kızlar