Betssss mesfils valla inan bende anlamadım canım. Doktorum yılbaşı bebeği olsun medyaya çıkalım diyo sanki kendi reklamını yapmak için bizi kullanıo çakalinzo🤣🤣🤣 bana farketmez artık gelsin de ha yılbaşı ha önce ha sonra. Artık yürümüyorum çünkü yuvarlanmak daha kolay 🤣🤣🤣
Betssss mesfils tabi ağırlığı ayrı batmalar ayrı hele bi de sıkılıp da vurmalar olunca resmen gözlerim doluyor. Sağlıkla gelsin güzel yavrularımız🥰🥰🥰🥰
mesfils Annecikkkkkk yürüyüş yapamıyorum çok yağmurlu hava, oğlumla çıkamıyoruz ama çılgınlar gibi temizlik yapıyorum 🙈
mesfils Betssss benim de ağrılarım var bugün, baskı hissediyorum. Karnımın altında bıçak saplanır gibi ağrılar var 😕
Ank-16 mesfils teşekkür ederim, darısı sizlere inşallah ☺️ Bir anda şiddetli sancı ve kanama ile hastaneye geldim, çatım dar olduğu için spinal sezaryen oldum. Ağrılarım oluyor ben daha ağrısız gibi düşünmüştüm ama ağrı kesici falan yapılıyor☺️
incimercan kivirciginannesi evet geç döllenme de olabilir diye kendimi rahatlatıyorum, çünkü gebe kalmadan önceki iki adetim arası 5 hafta sürmüştü. Şu an bebekte sıkıntı da yok şükürler olsun. Dediğiniz gibi kendi bi belirti verir 🙏