ElfErk DeryaSekban selamm.. ilk 3 ay iki haftada bir gittim.. şuan 3 haftada bir gidiyorum..30.haftadan sonra 2 haftada bir gidicem
Deletedmom623737 DeryaSekban 31 haftalığım canım bu zamana kadar ayda bir gel dedi doktorum şimdi 3 haftada bir dedi
Serenity12 DeryaSekban ilk 3 ay 2 haftada bir gittik.2. Trimester de ayda bir gittik. Şimdi 29+4üz (3. Trimester) haftada bir gidicez.
RumeysaNur34 DeryaSekban cuma kontrolüm var 34+3 oluyorum doktorum 36 da tekrar gel 38 de en son doğuma geleceksin demişti artık iki haftaya düşüyor
DeryaSekban ElfErk Bende ilk 2 ay 2 haftada bir gitmiştim sonra ayda bire düşürdük 28. Haftadayız acaba ne zamandan itibaren düşeceğiz merak ettim 🤩 teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
DeryaSekban Deletedmom623737 az kalmış sizinde 🤲 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde bebişinizi teşekkür ederim 🤩
DeryaSekban Serenity12 maşallah 💙 rabbim zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. 3. Trimester gerçekten zormuş. Onu anladım girdiğim andan itibaren. Artık karnımdaki hareketleri içimi acıtıyor bazen. Ama analık işte 😂
Serenity12 DeryaSekban Amiin Allahım sizinde bebeğinizi size zamanında ve sağlıkla kavuştursun 🙏🏼🙏🏼🌸 gerçekten çok zor 🙊🤦🏻♀️ Bende bazen ağrıdan duramasamda oyna kızım yeterki oyna sağlıklı ol ben çekerim diyorum 😀
Arensmom_ DeryaSekban 30. Haftamdayken 2 haftada 1 gel demişti . Şimdi 34. Haftadayım 9 güne düşürdü muayene sıklığını canım
DeryaSekban Arensmom_ Bende bu haftaları görebilecekmiyim acaba 😂😂 Benim doktorumda 30 dan sonra 2 hafta falan diyodu ama haftaya gideceğim kontrolüm var benimde yüksek ihtimal söyler.
Arensmom_ DeryaSekban görürsün tabi Allahın izniyle :) bende aynısnı diyordum ama gel gör ki gecenin bu saatinde bile uykular haram oldu 😂😂😂 asıl 30 lardan sonra bence zaman hiç geçmiyor 😂
rumeysatok DeryaSekban İlk 3 ay 2 haftada bir gittim sonrasında 35. Haftaya kadar ayda bir gittim 35 den sonra haftada bir gidiyorum