Burcu59 Jel catlak olusmasini onlemek icin serumda olan catlaklarin goruntusunu ve izlerini azaltmak icin. Bende catlaklarim gider mi diye arastirirken buldum farki 😁 Yani jel olani almalisiniz catlak olusmamasi icin
HaticeBetl Burcu59 Çok teşekkür ederim bebeğim ☺️ 5. Ayımızdayız ve bikaç çatlak var. Hem önlem için hemde olanları azaltması için serumu alsam yanlış mı yaparım 🤔
Bukeett 17+2 haftalık hamileyim o kremi bende aldım, hangi bölgelerinize uyguluyorsunuz? Benim göbeğimde falan çatlak oluşmadı birazcık belimde ve diz kapağımın arkasında beyaz inçe şekilde oluştu. Bide bebek yağı öneriyorlar kullanıp faydasını gören oldumu acaba?
IlaydaOrhanKopuz Bukeett ben hem bebe yağı hem lierac kullanıyorum 22. Haftamdayım şimdilik çatlağım yok umarım da olmaz 🙏🏻 Bana da bebe yağını da kullan diye önerdiler nemli tutuyor cildi.
Bukeett IlaydaOrhanKopuz hangi marka kullandın canım bebek yağını? Ve hangi bölgelere kullandın? Günde kaç kez bide bende yarın alıcam ama hangi marka iyidir bilemiyorum.
Albatros35 Bukeett benim kalçam hafif çatladı badem yağı kullanıyorum durdurdu gibi etkisini görüyorum. Lieracla devam etcem
IlaydaOrhanKopuz Bukeett johnson's baby marka aldım canım.bana doktorum göğüsten başla dis kapağına kadar kullan dedi sırt basen kalça vs komple nerdeyse 😀 nerden çatlıcağın belli olmaz dedi. Şimdilik günde bi kere ama 28. Haftadan sonra 2 kereye çıkarıcam.
Bukeett Albatros35 öylemiiiiii? İlk defa duydum doktorum söyledi. Bide badem yağını önerdiler ama oda tüylenme yapıyormuş kullanmak istemedim.
Bukeett Albatros35 lierac kremi günde kaç kez kullanıyorsunuz? Bide hangi bölgelere ne kadar uyguluyorsunuz
Albatros35 Bukeett hormonlara bağlı tüylenme canım. Zaten gebelikte saçma sapan şekilde tüylenme yaşayan var badem yağı kullanmasa bile.
Albatros35 Bukeett özellikle kalçama uyguluyorum. Çünkü çatlamaya meyilli. Karnıma ve göğüslerime kullanıyorum. Günde 1 yada 2 defa.