Baharozdemir Poyrazin_annesi ben de yaptırdım 3M lazerjet diye bi siteden aldım. 24 saat geçmeden geldi tavsiye ederim
Miniklimonum Elisa01 ay doğru diyorsun ama benim çene tutamama hastalığım var kuzum valla ben varya söylemesem yatamam illa bi durum atacam bi laf sokcam bi belli edecem ki içim rahat uyuyayım 😀😀😀😀
Ayse21b Kelebekk-0307 bende magnet yaptırcaktım ama pandemiden yaptırmadım bi süre kimseyi kabul edemicem sadece küp isimlik yaptırdım 😕
Kelebekk-0307 Ayse21b bende küp isimli istiyorum hangi sitede yaptırdınız acaba ne kadara mal oldu ? Tanesi 35 dediler bana daha uygun var mı diye araştırıyorum
Ayse21b Kelebekk-0307 instagram partimiss küp isimlik ben 17 tlye yaptırdım harf başına 😊 35 tl çok aşırı fazla bence 😳
Seyma_ck biroglanannesii mumluk iyi fikirmiş.Ben de madlen çikolata ve koronaya yakışır küçük fısfıs kolonyalar dağıtmak istiyorum bakalım.Anahtarlıkta olabilir ama sözümde dağıtmıştım ondan da makrome olarak ama yine de aklımda o da😊
Zeyzey97 tazeannecik1 bende dun oyle düşündüm oğlumun dogum gününde yapmıştım herkes cok begenmisti elimdede malzeme de var kokulu tas ve kurabiye düşünüyorum