Gulay22 Kızlar merhabalar Buca Kadın Doğum ve çocuk Hastanesi Haķkında Ne düsünüyorsunuz rabbim nasip ederse dogumumu orada yapacagım
Hanifenal Bende oraya gidiyorum. 33 haftalığım doğum odaları yenilendi. Tek kişilik dığum odaları var ve yanında bir kişi bulundurabilirsin sancı anında falan. Gebelik okuluna gittiğim için doğumhaneyi gezme fırsatımda oldu çok güzel duruyor ama bakalım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Sizin kaç haftalık acaba?
Gulay22 Hanifenal bizde oraya gidiyoruz 35 +6 haftaligız ilk gebeligim dogumla ilgili endiselrm korkularim var ebeler falan nasıl davranıyor hic bir fikrim yok amin insallah rabbim nerde varsa kurtarsın doktorumuz şinasi bey siz hangi doktora görunuyorsunuz
Hanifenal Gulay22 bende çok merak ediyorum nasıl davrandıklarını. Benimde Muhammet Cevat bey. Ama nöbetçi hangi doktorsa o ilgileniyormuş normal doğumlarda. Birde ters bir durum olmadığı sürece ebeler doğurtuyormuş diye biliyorum
Hanifenal Evet suda doğumda açılmış. Facete hastanenin sitesinden görebilirsiniz açıklamalı ve resim var.