minikbebegim19 Ya ben ara ara nazlanıyorum yapamıyorum diye ama gerçekten yapamıyorumdur. Eşime de kıyamıyorum soğukta çalışıyor akşam aç geliyor diye. Bazen yapamıyorum Sorum şu son haftalara gelenler yemek yapıyor mu yapabiliyor mu yani zorluyor mu nasıl
Emirasaf-annesi minikbebegim19 37+1 evimin işlerini yapıyorum çok şükür 50 Kilo ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum 10 kilo almışım iki oğlum var 5 ve 4 yaşlarında yapabiliyorum yani bugün perdeleri yıkayıp astım doğum yaklaştıkça evim temiz olsun aniden giderim doğuma diyorum Allah kolaylık versin hepimize
Halime0638 minikbebegim19 yapıyorum sucuk haric yapabiliyorum ama bazen canim hic istemiyo yada karnim ağrıyor oluyor eşim disardan soyleyelimmi diyor disardan yiyoruz ama genelde yapıyorum
Zeze2454 minikbebegim19 Haftaya girmek üzereyim 1 öğün yemeksiz bırakmadım eşimi zor oluyor ama elimden geleni yapıyorum
Emirasaf-annesi minikbebegim19 canım kimse olmayınca mecbur kalınca yapacak bişey olmuyor maalesef gurbet gelini olmak bu yönden kötü eşim de şehir dışında çalışıyor
Minikkuzular minikbebegim19 ben hiç bir zaman yemeğimi aksatmamışımdır hamileyim diye iş yapmamazlik yapmadım hiç düşük tehlikesi olmadiktan sonra şuan bur kızım var 19 aylık 29 haftalık hamileyim onunla birlikte hem temizlik yemek misafir kızıma vakit ayırıyorum çok şükür
Mltm07 minikbebegim19 yapiyorum cunku disarda iyi bir resturant Degilse tercih etmiyorum her gunde iyi bir yere gidemeyecegimiz icin ve saglikli beslenmek adina yapiyorum 36. Haftadayim bugun toplasam 1.5 saat dinlenmemisimdir 3-4 saat uyuyup .. hem calisip hem yemek yapan arkadasim var 34 haftalik.
cerenmina minikbebegim19 valla seni anlıyorum. 35+1 im masada oturarak malzemeleri hazırlıyorum sonra pişiriyorum. Cok kilo aldığım için ve erken doğum riskim olduğu için yavaş yavaş yapabiliyorum. Evi supururken de dinlene dinlene yapabiliyorum.
minikbebegim19 cerenmina yorma kendini bnd e çok kilo almadım ama hep yorgun gibi hissediyorum ama 29 dayım temizliğe iyiki başladım pek kalmadı bişey düzenledim evimi. Duvarları silsek mi emin değilim mop var kolay olur aslında. Perdeler yıkancak bitti. Kıyafetlerin de etiketini kesmiştim yıkanacak onlarında yeri belli bişey kalmadı
Betulsariturk minikbebegim19 kendini yukseklere uzanip kasma perde bile asmamaya calis benim arkadaş onun yüzüne erken dogum yapti
Busra2013 minikbebegim19 30+1 vslls evde temizliom yemekte yspiom temizlik neysede yemege cok useniom ya esimfe yorhun gelio kiyamiom bide cok secici bi yemegi iki gun yemez fln☹️Bsri hsmilelikte ysrdimci ol ye yani hergun farkli yemek yspiom
Aagazade 21hf dayim.2cocukda var evde biri 2 biri 4yawda Kendime duzen kurdum tek yasiyorum tek bakiyorum bebeklermede.Sabah 8de kalkiyorum kahfalti yapiyoruz toparliyorum gunun yemeyi nryse artiq corba falan hepsin biwiriyorum bebeklerme ayri ewime ayri.Sonra ogun bebislerim yimeklerin yiyorlar sonra 1saat uyku zamani😴bende onlarla uyuyorum yorqunluk kalmiyor o zaman.
MerveNur- minikbebegim19 36 olduk ev işi daha çok eşime kalıyor ama yemekleri yapıyorum zaten eşime yaptırsam bile bulaşığı bana kalır gene yorgunluk olcak diye ikisini de yapıyorum 😂