Mrvysr Merhaba bayanlar , gebelik şekeri için diyet yapıyorım değerlerim tokluk ilk bir saat 100-120 arası genelde , son 30 günüm insülin hiç kullanmadan idare ettim . Bebeğin kilosu haftasınile uyumlu sıkıntımız yok şükür. Bazı yzılar okuyorum gebelik şekeri olan hastalarda normal Doğum yaptırılmıyor diye. Bilginiz var mı ? Yada tecrübe eden. Bu arada ikinci gebeliğim ilkinde şeker yoktu normal oldu şükür , bundanda normal olsun çok istiyorum 😔
Kadirvemalik Canım görümcem de de şeker vardı diyet yapıyordu normal doğum yaptı sen yediklerine dikkat et diyetine uy hiç biseycik de olmaz normal yaparsin🤗
Mrvysr Kadirvemalik bunu duymak güzeldi ☺️ Dikkat ediyorum sürekli kontrol ediyorum vesaire . Doktorlar direk en geç 38-39 da sezeryana alıyor diye okuyunca çok moralim bozuldu
Kadirvemalik Mrvysr öyle internette her okuduguna inanıp da strese sokma kendini. Bisey olmaz allahın izni ile sen dikkat et hep takip et bi yere de not et 1 hafta boyunca açlık tokluk sabah akşam ölç not et doktoruna göster. Allahım kolaylık versin