Senzeliha 4.5 Ay lik hamileyim. Yaklaşık 1 saati geçkin rahmime birşey baskı yapıyor gibi yürüken zorluk çekiyorum acile gittim bebekte çok şükür birşey yokmuş neyden olabilir bilmiyorum. Ama tek diycegim çok acı çekiyorum 😔😔
Sinem6193 Senzeliha bol bol dinlenmelisin çok ayakta durmamaya çalış güzelce uzat ayaklarını yat aşşağıya :)
Hildambxl Senzeliha bende 27haftalık hamıleyım vajınam cok agrıyor sankı bebek hemen cıkacak gıbı bende yarın doktordan randevu aldım bakıtıcam
Haticeee1 Senzeliha canim rahim genisledigi icin agri ve sanci olmasi cok normal. Bende 4,5 aylik hamileyim ve ozellikle ayakta cok durdugum gunlerde artiyor. Doktorumun tavsiyesi sicak bi havlu koymak oldu, bende ise yariyor.
GamzeIleri Senzeliha o aylarda benimde olurdu cnm korkma baskı yapıyor bebişler birde rahim büyüyor. Ama bence kendi dr ile bir görüş muayene ol 👍
istanbulluanne Benimde hep öyle 😒 aci çekmiyorum ama sanki hep rahmimin üstüne bastiriyor gibi ki nitekom detaylida doktor bebegi cok aşağıda tasiyorsun dedi,sanırım ondan. Umarim yukari çıkar.
Sinem6193 Senzeliha aaaa öyle olmaz sen Hamilesin oturman dinlenmen lazım öyle çok dolanıp yorma bebişini kendini ♥️
Senzeliha GamzeIleri doktor bebekte bir sıkıntı yok dedi çok şükür. Internetten okudum da normalmiş. Çok şükür sabaha bişeyim kalmadi
deletedmom6295 Senzeliha 18+5 haftalık hamileyim. bugünkü annede olanlar kısmında otururken veya ani kalkışlarda şiddetli ağrılarınız olabilir diyordu. rahmin büyümesiyle alakalıymış
Senzeliha deletedmom6295 bende sizinle aynı hafta gundeyim bende okudum evet öyleymiş. Ama birdaha olmaz ınsllah çok feci agriydi