nisanhaziran Mercimek25 evet arkadaşım için için gece hastası olmamasına rağmen si hanım gelip ilgilenmiş ve 1 muayene ücretsiz hakkınız var yarın gelin tekrsr muayene edeyim demiş 1 muayene ucretli diğer muayene ucretsizmis 15 gunde bir gidilirse . Açıkçası bense kararsiz kaldım sinem hanimami gitsem volkan beyemi iliside başka hastanelerde doğum yaptiriyor
Mercimek25 nisanhaziran Sinem hanım iki hastanede de doğum yaptırıyor. İki özelle de anlaşması var. Ayda bir muayene, muayeneden iki hafta sonrada kontrole çağırıyor. Kontrolden ücret almıyor. Ayrıca nst 50 TL 35 haftadan sonra
Bsra-tasan06 Suzanne ama olurmu öyle şey özel doktor sonuçda o zaman hepimiz devlete gidelim ne anladım? Benim 5 6 gün önce yoğun kanamam oldu mesai saatinin bitimine denk geliyordu hemen aradım uzaktan geliyordum trafik çok dedim megerse doktorumda çıkmış kliniginden hemen gel ben 1 saat beklerim sorun degil dedi saolsun gittigimde bütün personeli gitmişti kendisi çok bekledi. Yani doktorla alakalı bence bu sorun yada hastanelerle ilgili
Suzanne Bsra-tasan06 sizin doktorunuz hastaneden çıkmamış olsaydı ya da benim gibi gece yarısı gitseydiniz kanamanız var diye kontrole gelir miydi sizce? Çevremde bir sürü hamile var iletişimde oluyorsun ve doktor yönlendiriyor kendisi hastaneye geldiği zaman kontrole çağıracaksa çağırıyor. Eğer siz kanama ya da başka bir problemle gittiğinizde hastaneye gelcek doktor bulduysanız şanslısınız bence çünkü ben hiç denk gelmedim.
Zeynepsa Feyza-nur bence haklılarda doğuma gelir ama öbür türlü sürekli hastanede olur özel siye hayatlarını elden alma gibi bi lüksümüz yok
Papatyaa7 nisanhaziran tekirdagdaki doktorların boyle yaptıklarına başka başka durumlarına sahit oldugum icin 2 kez özelde kontrole gittim bundan sonrasında sehir hastanesine gidicem kendi başımın çaresine baktıktan sonra özelde sehir hastanesi de yaptıkları ayni dogum icin belki özel tercih edebilirsiniz
Bsra-tasan06 Suzanne doktorum kliniginden çıkmıştı isteseydi en yakın acile gidebilirsin derdi. Benim demek istedigim doktorun merhametine vicdanına kalmış birşey. Benim doktorum hastanede degil orasını bilemem dedim zaten. Ama hastanede bile olsa bence çok saçma yapılan kendi doktorumsa dogumda veya acil birşeyde bakmak zorunda oldugunu savunuyorum.
Asyaaa35 emelsena bende izmirde bi hasteneye gidiyorum banasa aynısını dediler hastanenin kuralıymış çok saçma değiştirsemmi diye düşünüyorum
nisanhaziran Asyaaa35 izmirde ailemin yanındayken ozel can hastanesine girmiştik orfan bey gerçekten çok ilgi tekirsagda yasadigimi biliyor bugün olsun ne zaman yazsam hemen yardımcı oluyor sagolsun ama doğumu orda düşünmediğim için gece gelip gelmeme olayını bilmiyorum ama guleryuzlu ilgili iyi dinleyen sizi güzel yonlendirrn birisi
emelsena Asyaaa35 valla sen bilirsin. Eğer maddi olarak değmeyeceğini düşünüyosan devlet hastanesi olabilir. Yada özel istiyosan yine değiştir tabiki. Boşuna para verilmez ona.
Hzlkaya nisanhaziran gece yada haftasonu sadece doğum için geliyorlar onda da ekstra ücret alıyorlar muayene için gelmez nöbetçi kadın doğum bakar mesela benim gittiğim hastanede muhakkak her gece nöbetçi kadın doğum oluyor çoğu özelde de öyledir ama devlette yok bi gece rahatsızlandım kusuyordum hastanem uzak diye devlete gittik kadın doğumcu yoktu kan testleri falan yapıldı bulantı için serum takıldı o kadar ultrasonla bebeğe bakılmadı zaten bulantım da geçmedi kendi doktoruma gittim sonra
nisanhaziran Mercimek25 evet öyleymiş 15 günde bir tekrsr kontrole çağırması cok iyi Şuan zam gelecekmiş yeni fiyat belli değil bakalim fiyat belli olsunda önümüzdeki hafta randevu alacağım kendisine bende Nts ye her haftami girmek gerekiyir
nisanhaziran Mercimek25 sizce sinem hanim eşliğinde star medicanadami yoksa yaşamdaki doğu yapmak daha mantıklı
Mercimek25 nisanhaziran biz bugün Sinem hanımla karar verdik. Cumartesi günü nasipse Star medicada doğumumu başlatacak. Ben de arada kalmıştım ama personel olarak Starın çalışanları daha tecrübeli olduğu için ben oraya karar verdim. Tekrardan Sinem hanımı kesinlikle tavsiye ederim doğum konusunda devlet düşünmüyorsan
Merveferhat3839 nisanhaziran Alakası bile yok eğer şehir dışında değilse doktor ister gece olsun ister haftasonu olsun gelmesi gerekiyor benimde 2 kere kanamam oldu ve geldi doktor gece de pazar günüde sonuçta hem özel hemde parayla geliyorlar gelmesi gerekiyor.
kadifemsii nisanhaziran İstanbul’da yaşıyorum. Mesai saatleri dışında doktorun gelmesini istersek ekstra ücret ödememiz gerekiyor ve sanırım sadece doğum olacaksa geliyorlar . Sanırım diğer özellerde de böyle