Nzr06 32 haftalık olduk 2 haftadır sağ kalçamda batma sancı var bacağım felç gibi kalıyor sıcak ta uyguluyorum fayda etmiyor eşim masajda yapıyor geçmiyor doktora gitsem kas gevşetici veya ağrısını alıcak bişi varmı bilgisi olan varmı çok kötüyüm ağrıdan kıvranıyorum artık 🙁🙁😥
sehrengiz_8 Nzr06 bende de devam etmekte magnezyum kullanıyorum o biraz hafifletti canım doktorunu gidip magnezyum yazdırabilirsin. Kas gevşetici türevlerini vermezler gebelikte zararlı olduğu için
bebekpoyraz Nzr06 benimde ilk 3 ay öyleydi doktor bel fıtığı başlangıcı varmış sende bebeğin ağırrlıgıyla tetikliyor demişti Allah şifa versin :(
1999luanne Nzr06 magnezyum eksikliğnden büyük ihtimalle benim daha erken başlamıştı magnezyum verdiler geçti
Hlmkrsln Nzr06 aynisi ben oldum dedim yandık doğuma kadar 2 hafta sürdü geçti ben agri başlamadan 2 gün önce kalsiyum magnezyuma başlamıştım buyuk ihtimalle onun etkisi oldu ne yaptıysam geçmedi korkma geçer 29. Hafta başladı mahvetti yürüyemiyordum ama oturunca agri yoktu
babynil @Nzr06 benimde hep sag kalcama girio malesef magnezyum eksikliginden. Magnezyumunuza baktirdiniz mi? Magvital verdi bana doktorum alerji yapti ama hergun 2-3soda iciorm o rahatlatio
Busraferdi7 Bizde 32 haftalık olduk bugün benim de sol kalçam bacağımı kaldıramaz duruma geliyorum bazen oğlum baş aşşağı pozisyonda doktorum kendini doğuma hazırlıyor vücudun dedi dün kontrole gitmiştim, birde magnezyum eksikliğinden olabiliyor
Nzr06 bebekpoyraz amin göbek fıtığım var ztan onu ağrısını ayrı çekiom bide 2 haftadır bu çıktı ölüom sğrıdan yarın bi acile gidicem artık
sehrengiz_8 Nzr06 hastanenizde gebe servisi varsa acile de gitseniz bakarlar. Dediğim gibi sağ bacağımda dizin hemen altından kalçama doğru şiddetli bir ağrı vardı hatta gece uyurken çöpü zaman kramp girip duruyordu. Magnezyum eksikliğim çıktı. Takviye alıyorum çok şükür o baya rahatlattı. Aşırı kötü idi
Nzr06 sehrengiz_8 acili var çok teşekkür ederim yarın bi gidiyim valla b12 eksikliğim demir eksikliğim var ztn bakalm artık
Nzr06 1999luanne herkez öyle yazmış yarın acile gidip söylicem 2 haftadır geçer diyr bekliom ama bugün bacağım felç gibi artık dayanamıyorum acıya başımı döndürüo
1999luanne Nzr06 acil yardımcı olabilir mi bilmiyorum kadın doğuma söylesen veya dahiliyeye daha iyi olur
babynil @Nzr06 bakarlar heralde. Magnezyum takviyesi almio musunuz? Soda icin muz falan yiyin kontrole kadar olmadi bir de kramp girince yuruyus yapin cok rahatlatio
Nzr06 babynil rahatlatmio aksine daha kötü ediyor yürüyüş magnezyunuma baktırmadım hiç doktorlsrımda söylemedi hiç