Merveeenur Kizlar meraba yarin sabahtan seker yuklemesi icin hastaneye gidecegim.Yaptiranlar cevap verebilirse sevinirim.Sabah 9da gidecegim ogleden once sonucumu da alip donermiyim yoksa gun boyu hastane isim anca mi biter.Nasil oluyor tam olarak ?İsyerinden sabah icin izin aldim o yuzden soruyorum cevap verenlere simdiden tesekkur ederim
Dygeymen Merveeenur canim ben 9da gittim 1e kdr kan verme islemi bitti sonuclarim ikibucukta cikicakti ama tahlil sonuclari gec cikti anca 4te gosterebildim
Bekleyenler Merveeenur 10 da gittim. Açken kan aldılar. İçeceği içtim. 1 er saat arayla 2 kez ölçüler. 12 de yükleme ölçüm bitti. 13 te de sonucumu aldım.
Zuhal2205 Merveeenur bende 9 gitmiştim 12 olmadan bitmişti işim. Öğleden sonrasına kalmıyo canım yani
ppapatyaa Merveeenur Merveeenur ben seker yuklemesi icin gittim ac gitmistim ilktenparmagimdan kan aldi 2 bardak sekerli su icirdi tadi gazoza benziyodu sonra 1 saat daha ac bekledim bu sefer kolumdan kan aldi sonuclar icinde 1 saat bekledim sonuclari alinca kontrol kaydi aciyorlar sonuc doktora gosteriliyo muayeneyi bekliyosun ben sabah 9 da gitmistim eve 2 de dondum
Acrbaby Merveeenur canim ben direk sira beklemeden sabah doktora soyledim yukleme icin kutu icecek verdi ictimmm kan verdim hemen ac karna , sonucu beklemene gerek yok aksam ara sekreterimi sonucunda seker cikarsa cagiririm dedi , bisey cikmadi cok sukur
Nurdanrnekci Merveeenur sabah 8 de ordaydım.Kan verme işlemim toplam 10:50 de bitti ama sonuçlarım öğlen 1 buçukta çıktı
Fatosumum Sabahtan öğlene kadar sürdü ama insan çok halsiz oluyo şeker yüklemesinden sonra inişli çıkışlı oluyosun sürekli o yüzden bence tüm gün izin al eve git dinlen sonrasında ☹️
Hana_33 Merveeenur ben kan verdim şekerli su içtim aradan tam 1 saat sonra tekrar kan verdim sonucu yarın aldm.bekleyemzdm
Gulbicil Merveeenur çok basit aç karnına gidip kan veriyorsun kola şişesiyle aynı bir şişe veriyorlar size tadıda kolayla aynı sadece biraz daha şekerli içtikten 1 saat sonra yine kan veriyorsunuz
Denizpekdal Ben doktorumdan randevu almıştım sabah. Kontrolden sonra test için laboratuvar da kan verdim hiç beklemedim. İçecek verdiler elma suyu tadında teneke kola şişesi gibi birsey. Onu içtim bir saat sonra gel dediler gittim tekrar kan verdim. Eve döndüm doktorum sonuç çıkınca kendi yazdı ben beklemedim. Ama devlette daha uzun sürer herhalde.