Bbsra Kızlar merhaba. 4.5 haftalık gebeyimmm bugün unutup yiğenimi 4.5 5 yaşlarında oda kaldırıp yatagına yatırdım agırdı ama malesef unutmuşum bende hamile oldugumu. Kanamam agrım olmadı sadeve belim ağrıdı biraz hala devam. Küçük oldugu içinde kesem oluştu ama henüz bebeği göremediler ult girsem yarın yine belli olmıycak sizce bişey olmuşmudur. Yaşayan var mı ???
Esraszr Bbsra canım bende aynı haftalarda yiğenimi kaldırmıştım. Çok dikkat etmen lazım çok şükür bi sorunla karsılamadım ama yat uzan ayaklarının altına yastık koy yükselt. Dikkat et ilk 3 ay çok önemli.
Gizem51 Bbsra inşallah bir şey olmaz bende engelli bir kız çocuğunu yaklaşık 60_70 kg kalkmasına yardım ettim.kollarindan tuttum ağırlığını verdi sonra aklıma.geldi hamile olduğum agrım.oldu ama.cok.sukur birşey olmadı
Bbsra Dygeymen inşallaaah yarın doktorum burda değil sırf meraktan başka dr gidicektim ama gitmiyim o zaman dimiii
Berdemal Ben hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce ev temizledim hem de dip bucak halı kaldırdım çırptım kanepe kaldırdım ama şükür bir şey olmadı tutunacaksa ne olursa olsun bir şey olmaz korkma ama öğrendikten sonra dikkat et tabi ilk 3 ay özellikle
Sevdhusna Berdemal zaten canım risk yoksa birşey olmazki evvel Allah riskli durumlarda dikkat lazim:)
Selim_Alparslan Canım inşallah bir şey olmamıştır bendede aynısı oldu hamile olduğumu bilmiyordum senin haftalarındaydım bende 1.5 yaşındaki kızı kaldırdım çok ağırdı ve göbeğim ağrıdı 2 gün. Öğrenip doktora gittiğimde bir şey olmaz dedi inşallah olmaz Rabbime emanet dikkat et sende
Yenianne34 Canım kanamam olmadığı sürece gitmene gerke yok he bide şiddetli kasık ağrısı allahın izni ile birşey olmaz 😘
Efuli53 Bbsra bişey olmaz bu kadar sakınmayın aklınıza takmayın bn az once yiğenimi ayaklarıma dolanıyodu aldım kucagıma 1yasnda cocuk. Kötü bse olsa hıssedersn
Bbsra Efuli53 asla rabbimin verdiğini neyden sakınıyım zaten kardeşimde işte ben zaten takıntılıydım bu sayede artık yolum bakırköy galiba 😂😂