gulsum-moda Arkadaşlar 14+0 dayız. Sizce cinsiyeti belli olmuş mudur? Doktorum 16. Hafta da gel dedi . Ama bunu söylediğinde 12 . Haftadaydım.. Sizler ne zaman öğrendiniz cinsiyeti . 14 . Hafta da öğrenen var mı?
iremss gulsum-moda bebek pozisyonu müsaitse öğrenirsnz bebek göstermezse 16da öğrenemiyosnz bebşn göstermesi önemli artk ❤️
serapinci gulsum-moda 14 te gittim erkek dedi 17 de gittim erkeğe benziyor ama detaylıda öğrenirsin dedi bakalım 2 haftaya netleşir 😊
gulsum-moda iremss genellikle çikolata yiyip gidersen öğrenirsin diyorlar. Bir kaç yakınımın doktorları da çikolata tavsiye etmiş .
iremss gulsum-moda evet evet yürüyüş çikolata bazen de vişne suyu öneriler arasında ama mesela yapmama rağmen biz öğrenmemiştik cinsiyeti bacak arası ve yüzü kaplı uyuyodu hep 😂😂
gulsum-moda iremss yaa 🥰😍 bizim bebek geç gebelik dedi doktor . En başlarda da kendini pek göstermedi. Kesesini oluşturmuştu ama kendisini çok geç gösterdi kan testlerinde filan çıkıyordu ama bebeği göremedi doktor. Hem özel hastanede hem de devlette doktor göremedi. Kalp atışını filan da geç dinledik biz. Yani bunları yapan cinsiyetini göstermez diye düşünüyoruz da bakalım hayırlısı 🙄😅
Ipekkarakus0 Ben bugün öğrendim 12+6 haftalığım bence birazda doktorun bilgisi ve ultrason aletiyle de alakalı çünkü doktor kemik yapısından bile anlıyor göstermesede
gulsum-moda Fadimedemirogluu 12. Hafta da oluyor mu detaylı ultrason. Ben tam bilmiyorum. İlk gebeliğim olduğu İçin kim ne derse ona inanıyorum 🤷🏻♀️
Baharburak Bende 11+3 haftalıgım doktor 3 aylık olunca cinsiyetine bakalım dedi ama özel hastahane bakalım 4 gün sonra gidicem inşallah belli olur ama devlet hastanelerinde daha geç belli oluyor tabii
gulsum-moda Baharburak olabilir. Ben en başta özele gidiyordum. Çok beğenemedim hastaneyi doktoru . Sonra bir kaç kişinin önerisiyle devlete başladım. Şimdi devletle devam ediyorum memnun kaldım aslında ama . Herkes benim haftamda kaç önce olanlar öğreniyor cinsiyeti benim ki 14 +2 olduk hala bilmiyoruz🤷🏻♀️