Toprak6565 Merhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı. 24 haftalık olduk çok şükür. Dr plasenta rahim ağzında haftaya tekrar bakıcam takip edicem dedi. 28. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var dedi. Bu durumu yaşayan var mı aranızda ? Hafta detaylı ultrason kağıdında plasenta arka duvarda diye yazmış perinatolog rapora. Yer değiştirir mi ki?
Esra-57 Toprak6565 canim 19 haftam da detaylı ultrason da görmüştü doktorum benim plesanta previa tanısını koymuştu bana 37. Haftaya kadar çıkması bekleniyor eğer ki çıkmazsa sezaryen demişti birazcık riskli bı durum ama sürekli dinlen bana erken doğum vs olabilir lekelenmen kanaman vs olursa direk acile git demişti bazılarına ilişkiyi yasakliyor bize yasaklamadi mesela 30 haftam da doktoruma sordum yukarı çıkmış dedi şuan 37 haftaligiz doğumu bekliyoruz ☺️
Elfgrcn Toprak6565 o haftalarda benimde öyleydi canım bebek büyüdükçe yer değiştiriyolar telaş yapma ağır kaldırmamaya yorulmamaya dikkat et düzelir. Benim 33te düzelmişti
Gkcdila Toprak6565 Acaba rahimi tam mı kapatıyor arka duvar nasıl oluyor ki? Ben 24. Haftada tam kapatmıştı yukarı çıkabilir dedi ama çıkmadı hiç ama çıkma ihtimali olanlar çok. 35. Haftadayım hiç kanama olmadı şükür. Böyle giderse 38 de planlı sezeryan ile alacak
Xyztt Benim de öyle, su an 60+2 deyim dün doktor yer degiştirmez artık dedi. Benimki rahimi tam kapatmıyor, 2.5 cm yukarısında