ilkimgamze Nurss34 İzmirin merkez hep cok pahali hersey pahali . Yani bana iyi denilen doktorların old. hastaneleri aradım hep böyle fiyat verdiler. Belki daha da uygunu vardır ama benim sorduklarim hep böyle
ilkimgamze Nurss34 Niye Izmirde bu kadar pahalı bende anlamış değilim. Araştırayım belki uygun iyi bir doktor bulurum. Ama inşallah gerek kalmaz bu ay hamile olduğum haberini alırım yeni yıl bize güzellikler hayırlı haberler neşe mutluluk getirsin 🥰
ilkimgamze ilkimgamze Ben içimden ay adet olmuycam diye hissediyorum sonra bu hissimi bastırıyorum hemen
ilkimgamze Nurss34 Sen yumurtlamissin yumurtan catlamis her sey olması gerektiği gibi olmuş nasibinde de varsa olmaması için bir sebep yok Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.
Nurss34 ilkimgamze olursa ilk ağlarım mutluluktan çok sevinirim Allah’a şükrederim . Ve huzura kavuşurum kafam rahat olur.
ZMG65 Kızlar 19.günüm 1,5gun önce 26,9 du kan değerim pazartesi yine yaptrcam büyük ihtimalle hamileyim🤭😍
ilkimgamze ZMG65 Tebrik ederim canin inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Sağ salim kucağına aldigin günleri de görmek nasip olur 🙏
ilkimgamze Nurss34 öyle de senin çatladığı için benimkinden daha yüksek ihtimal. Ben sadece o çizgilerin çok belirgin olduğu günlerden biri belki yumurtlamaydi ama ya ya tam çıkmadı yada 24 saatten daha kısa sürede çatladığı için pik göremedim diye kendimi avutuyorum o kadar göğüs hassasiyeti akıntı adet olacakmış gibi ağrı boşuna değildi herhalde sonuçta ay boyunca bir iki gün oldu sadece yani ben ondan ümitliyim biraz ama bakalım bekleyip görücez
ZMG65 ilkimgamze inşallah çok istiyodum birazda tez canlılıkmi desem sabrsz mı desem bilmiyorum böyle rüya gibi geliyo inşallah rabbim devamı da getirir
ilkimgamze ZMG65 İnşallah canım hamile kalmak kadar sonrası da önemli değerler iki günde bir iki katına çıkmalı kese gözükmeli kalp atışı durulmalı vs vs inşallah herşey gönlünce olsun . Folik asit kullanmıyorsan kullanmaya hemen başla bence.
Nurss34 ilkimgamze e çatlamıştır canım işte . Çatlamış o bir Gebenin Günlüğü iyi Çıkarmıyor . İncir kürü denedin mi ben bu ay yaptım harika bişey
ilkimgamze Nurss34 kür mü de denemem artık bi ay soğan kürü yaptım o ay kist oldu hemen ben anlamadım bende kesin bir anormallik var millette ise yarayan hiçbirşey bende fayda etmiyor
Kvser Nurss34 doktor catladıgını nasıl kontrol ettı canım bu konuda bilgim yok . Aydınlatırsan sevinirim
Nurss34 ilkimgamze belirtim yok ama karnım sert oluyor kuzu çok nadirde batma ağrı oluyor belki psikolojik