Kaderbuyuk Bayramda 29 haftalık olduğumuz zaman 8 saatlik bi yolculuk düşünüyoruz . Yapan var mı zorlanır miyim ? Yapan var mı 😊
Mgek Kaderbuyuk ben 22 haftalıkken 12 saatlik yolculuğa çıktım. Doktor en fazla 3 saatte mola verip 15 dakika yürümemi söylemişti. Bi sorun yaşamadım. 35. Haftamda aynı yolu tekrar ayni şekilde geri döneceğim umarım 🤞
mucizemizibekliyoruzz Kaderbuyuk doktorum 3 saat üzeri yolculuklar için havayolu kullanılması gerektiğini söyledi.
umranozby Kaderbuyuk bende tam 29 haftada 6 saatlik yola çıkacağım ama kendi arabamızla arka koltuğa yastığımi minderimi alıp tüm yolculuğu yatarak gitmeyi planlıyorum doktorum bir sakınca görmedi 😊
Melek00 O kadar uzun yollarda dayanamazsın 2 3 saatte bi yüremen gerekiyormuş biraz tehlike bebek için
Gizem51 Melek00 ben çıkacam tek başıma araba kullanacam 5 saat ama dr kasılma vs olmasın diye iğne verdi 1 saatte yada 45 dk durmayı düşünüyorum iyi olursam devan edec3z toplam 15 saat olacak
NaimeOru 28 hafta 3 gunluk gebeyım sekiz saatlik yola cıktım ayaklarımın sısı ıkı gunde kendıne geldı
Ennur05 En vahim benim ki galiba 😄 bir kaç gün sonra 35+5 olunca kendi arabamızla 10 saatlik yola çıkıcam 🤗 mesela benim doktorum iyice muayene etti ve bir sıkıntı görmedi. Bence bunu en iyi doktorun bilir
Eyllmrtsln 4saatte bir dolanma gerekiyormuş ben 13saat gittim hiçbişey olmadı ama gece gitmeni tavsiye ederim birde ayakkabılarını çıkar
080831 Kaderbuyuk ben kendi arabamızla 3 haftata toplam 10 bin kilometre yaptık 31 haftalıkta gittik 35 gibi geldik
Cicianne Kaderbuyuk yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin mecbur değilsen gitmeye biraz daha sabret riske atma