moom222 Zeloss valla adet tarihine göre hesaplaniyorsa bende 6+3 inşallah sağlıkla devam eder sağlıklı şekilde anca 6 aylık yedi aylıkken düşünüyorum ben
moom222 Zeloss valla cnm benm tüp bebek sonucu ogredim iki katına çıkmasnii bekledik çıktı ve perşembe randevumuz var bnde Perşembe ogrenicem
Ezgis54 Bende 8+3 ama bulantilarim var prillam kullanıyorum ilk günüm. Biraz iyiyim sanki kac gündür klozetin basindaydim bugün iyiyim yeniyim ama daha tadını çıkaramadım bulantilarimdan😢😢 umarım sizin olmaz
Ezgis54 Zeloss bende 6. 7. Haftalarda çıkaramıyordum sadece bulanti vardı ama 7+4ten sonra sapittim😀 kusmaktan artık başıma ağrılar girdi hele 3 gündür berbattim berbat ağlamaktan bile psikolojim bozuldu artık
kuzeyinannesi_ Zeloss 11+6 olucaz 12 den sonra inşallah bebeğime şimdiden birseyler almak istiyorum ama daha çok erken cinsiyeti %100 belli olsun ondan sonra başlıycam Allah nasip ederse
Zeloss kuzeyinannesi_ evet kendini tutamıyor insan gördükçe bebis kıyafetlerini ama bi dur diyorumm kendime 😄