Tgclvnt Merhabalar. İkili tarama testi yaptırdım ultrason da burun kemiği 1.3 çıktı ama kan değerleri biraz yüksek çıktı dendi. Fb-bCG değeri 53,4 Mom 1,31 PAPP değeri 0,34 Mom 0,22 Normal midir değerler ?
Elifhesi Tgclvnt riskli mi buldu yani bu degerleri farkli birsey önerdimi sıvı alımı yada genetik test gibi
Tgclvnt Elifhesi Sıvı değil de tekrardan kan testi isteyip Amerika’ya gönderiyorlarmış ondan yaptırdı
Elifhesi Tgclvnt bu testler yanılma payı var doktorun yüksek riskli bulsaydı sıvı aldır derdi bence hiç bişey çıkmıcak
Tgclvnt Elifhesi Ultrason da herşey normal diyor içimiz rahat etsin diye yaptır dedi. Ama içimde korku oluyor her ne kadar olsa da. Sonuçta ultrason da herşey normalken test biraz yüksek çıktı denmesi moralimi bozdu
Elifhesi Tgclvnt seni çok iyi anlıyorum cnm benim de üclü taramada öyle oldu devlette doktor orta riskli dedi korkuttu beni özel bi doktor da ben bu testte hiç bir sıkıntı göremedim dedi ayrıntıda da bişey cıkmadı ama yinede aklım takıldı genetik test yaptırdım sonuç bekliyorum bence sen de başka bir doktora da danış ama utrason da bişey yoksa korkmana gerek de yok aslında insallah sağ Salim alırsın kucağına
Tgclvnt Elifhesi Gittim canım başka doktora da gittim oda gayet iyi dedi ultrason da herşey normal ama gene de testi yaptır bence birşey çıkmayacak diyor ama illaki testi yaptır diyorlar. Bende sonucu bekliyorum Allah’ın izniyle inşAllah güzel haberler alırız bebeklerimiz için 🙏🏻🙏🏻
Elifhesi Tgclvnt insallah bende bekliyorum cuma günü acıklancak benimde doktorda bana yaptır bişey cıkmıcak demişti insallah hersey güzel olur 🙏🙏
Tgclvnt Elifhesi Gerçi benim ikili Ya bu testi sonuçları tam bilmiyorum umarım herşey güzel olur 🙏🏻🙏🏻
Tgclvnt Kgksdkgk65 Tabiki de canım o benim ama herşey güzel denirken test sonucu böyle gelmesi çok korkuttu 🙏🏻
Elifhesi _beybisolar123 yok devlet de ki doktor bi kagıt verdi numara yazıyor onu aradım Eve gelip kan aldılar %99 sonuç verıyor ücretli