Minigin_annesi0 Kızlar selam 22 hafta olduk. Ben hiç yürüyüş yapmıyorum ve fazlaca kilo aldım markete çıksam marketler çok yakın yürüyüş yapmış olmam🙄 uzak marketlere gitsem hergün hergün markette ne yapayım😆 siz yürüyüş yapıyomusunuz neler tavsiye edersiniz bana
Clementinee Minigin_annesi0 hergün yarım saat yürümeye çalışıyorum 19. Haftamdan beri şuan 31. Haftamdayım canım 🤍 az önce yürüyüşten geldim😅
ElfErk Minigin_annesi0 hic bunalmazsinizz acın bir zumba channel ohhh hem hoplayin hem yürüyün 😂 şahsen ben evde yürüyorum.
Minigin_annesi0 Clementinee ne güzel ya benim bura yürüyüşe pek müsait değil nerde yürüyorsunuz park falan mı
ozmus Haftma kadar her gün yarım saat yürüyordum. Sonra doktorum yasakladı. Bu hafta sonu tekrar başlayacağım 😊
Kuzusununanasi Benim evimin cevresi yürüş yapmaya müsait değil bazen okuldan eve yürüyorum(ögretmenim) ama o da yeterli olmaz gibi geliyor. Evde de spor yapıyorum pilates yoga falan haftada 3 4 gun falan ona ragmen 11 kilo aldım 28. Haftadayım ben de😁
Minigin_annesi0 Kuzusununanasi ayy bende beş kilo aldım 22 haftada ama il 12 ay almadım yani 10 haftada beş kilo aldım 🥲
Cokistersengelerbence Kuzusununanasi ay ben 32 haftalık hamileyim. 11 kg aldım doktor bana çok aldın hakkını doldurdun vs dedi. Size birşey dedi mi doktorunuz 🙈
Clementinee Minigin_annesi0 Sitemiz müsait canım orda yürüyorum en kötü evin içinde yürüyorum sende öyle yapabilirsin bu aralar hava baya soğuk bir kaç kere evde yürüdüm zaman tutup 😅🤍 31+3 haftalığım 6 kg aldım toplam
FatihBatur Minigin_annesi0 6 ay boyunca kustum 😂 5 kiloya yakın verdim normalde de zayıfım o yüzden kiloyla problem yaşamadim şimdilik
Minigin_annesi0 Clementinee Kız evin içinde yürüyemem ben bunalırım 🤣🤣 ufak bi hayvanat bahçesi var bizim burda Uzun yürüyüş yeri var oraya kadar yürüsem orda da yürüyüş yapsam diyorum oraya gitmek zaten 20 dk gidene kadar yorulurum😂😂
rabiamustafa Minigin_annesi0 37+4teyiz hiç yürüyüş yapmadım evde zaten hiç iş bitmiyo oturamıyoruzki yürüyüşe bile vakit yok 😁
poyrazinannesi3547 Minigin_annesi0 o haftalarda yürürdük valla şimdi hiç yürüyüş yapmıyorum hava buz gibi oluyo giyinip çıkmaya üşeniyorum 38+3 haftalık olduk
12mommy Minigin_annesi0 ben kilo almadım hiç pek yuruyusde yapmıyorum ama ağırlaştım hissetiyorum acaba yürüyüş düzenli yapmıyoruz diyemi ağırlaştık
Minigin_annesi0 12mommy Olabilir valla doğumu nasıl yapcaz bilmiyorum günde şöyle bi yarım saat yürüsek nasıl fayda eder