Melek2424 Kızlar bu iki gündür kilodum hep ıslak gibi oluyor şeffaf gibi akıntı silinince görüyorum nedenki acaba
Aslanmom1 Melek2424 canım bende bu durum sürekli oluyo 3 ay önce hamile kaldığımda doktoruma sormuştum normal demişti. İdrar ve kan testi yaptırdım onda da enfeksiyon çıkmadı. Kürtaj oldum ama hala var yani normal bir şer sanırım
Melek2424 Cennetkusu192 işallah canım benim üç aydır ugraşiyorum ikinci çocuğu düşünüyorum evde erken test var korkuyorum yok diye oo yüzden bakamiyorumm 😔
poyrazinannesi3547 2tospikannesii yani tek enfeksiyondan olmayablr ama enfeksiyonda akıntı yapabiliyo o yüzden dedim en iyisi kan testi vermek
Melek2424 Aslanmom1 yarın kadın doğum doktoru gidicem bakalım 🤔 hayırlısı herşeyin bizim için bi kızım var 16yaşında Kardeş istiyoruz
Melek2424 Aslanmom1 canım bugün doktora gittim oo akıntı yumurtalama günün olduğu icin olmuş dedi bir sıkıntın yok dedi hormon testi ve rahim filmi istedi adetin 1ve 4gününe kadar çektire bilirsin dedi yumurtalıkların sağlıklı dedi 🙏🙏🙏