Ydnhld Kızlar normalde 28. haftada vuruluyo diye biliyorum ama yarın doktor çağırdı , 24+2yim . Vurulabilir mi ? Ve ne gerekli tam olarak. Gelirken eşinin kan grubu kartını getir dedi. Hemen halledilecek bişey mi yoksa başka güne sarkar mı ?
mercimeginannesiiii Ydnhld Bana da 28. Haftada vurulacaksın ama o zamana kadar her ay kan vereceksin bebek kan grubunu babasından aldıysa sorun olabiliyormuş.
BMelek Ydnhld vurulabilir gerek gorduyse ben lekelenmeden dolayi 4. Haftada oldum 17 de dustum kanama olursa diye onlem amacli oldum olurkende 28. Haftada tekrar olucagimi soyledi doktorum. Esinin ehliyeti varsa onun fotokopisini cekip goturebilirsin
Glshhhh94 Ydnhld Bende 2 defa oldum ilk 8.haftamda kanamam oldu doktor 2.bi kanamada bebege zarar verir kanın dedi o zaman vuruldum ve gecen hafta 27+6 da vuruldum.Normalde vurulmasi gereken zaman 28.hafta diye biliyorum ve dogum sonrasi bebegin kanı rh+ olursa 72 saat icinde vurulmak gerekiyor. Hastanede bizim burda doktor yatis veriyor indirekt coombs diye bi test yapiyolar somra igneyi vuruyorlar yaklasik 2 saat falan suruyor.
Yzaman Ydnhld ben devlet hastanesinde oldum randevu günü test yaptılar ertesi gün sonuç çıkar gelirken eşinin ve senin kimlik ve kan grubu kartlarının fotokopisini getir yapalım dedi doktor
Cennetkusu192 Canım ben tam 3defa olmak zorunda kaldım İlk 4uncu haftada kanamam oldu ondandır dıye önlem amaçlı hemen vuruldu daha sonra 8haftada ıken kan üretımı oluyor erken vurulmus tutmaz dıye tekrardan vuruldu kanamam oldugu için sonuncuyuda tam olması gerektıgını zamanda 28mi 24mü tam hatırlamıyorum o zaman vurmusyu bes dakıka lık bişey normal kalçada iğne vuruyorlar kas içine uzun bişey degıl yani cocuk dogduktan sonrada bır tane oldum kızım babasının kan grubunu aldıgı için