Asilsmommm Bu hastaneye giden var mı fiyatlar ile ilgili bi şey soracağım idrar kültürü biraz masraflı dedi doktorum ne kadar acaba merak ettim en fazla ne kadar olabilir ki😂
Denizvegokyuzu Asilsmommm Ben gidiyorum geçen hafta kontrolüm vardı 😇 Ama idrar kültürü hakkında bilgim yok malesef
AdenEva Asilsmommm ben egepolde idrar kültürü yaptırmıştım. Egepolün bütün fiyatları karataşa göre yüksek olmasına rağmen ben 40 tl falan ödemiştim doktorunuz neden öyle demiş ki acaba farklı bi şeyler daha mı istedi testte
Denizvegokyuzu Asilsmommm İdrar tahlili yaptırmadım hiç ama arayıp öğrenebilirsiniz fiyat bilgisini veriyorlar oraya gidiyorsan zaten 😇
Denizvegokyuzu Asilsmommm Öyle gerçekten ağız ucuyla fiyat öğrendik son gidisimizde tekrar değişiklik olup olmicağinin da bilgisi verilmiyor zaten 🤦🏻♀️ bizede sürpriz oldu dedi sekreter 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Asilsmommm AdenEva aaa öyle mi biz veriyoruz tüm tahlillere kültür daha detaylı di mi nasıl yapılıyor
AdenEva Asilsmommm ilk idrar- orta idrar olarak ayrı ayrı yaptırdılar bana. İlk biraz idrarını yapıcaksın sonra temizlenip silip orta idrar vericeksin falan dediler
Denizvegokyuzu Asilsmommm Geçen hafta bana doğum için 5900 demişlerdi tekrar mi zam gelmiş 🤦🏻♀️🤦🏻♀️