prensesannesiiiiiiii Kızlar bebe bisküvisi bebeğe kilo aldırıyor diye okumuştum burada dogru mu deneyen var mı
pinkymoms prensesannesiiiiiiii ay bende merak ediyorum şurda bekliyimm ve lütfen biriii evet desinnde sütlü bebe bisküvisi yiyimm en azından bahanem olsun🤣🤣
Deletedmom623737 prensesannesiiiiiiii bende öyle duymuştum muz bi kaç tane bebe büskivisi süt bal blender yapıp içiyorum 😋
AdenEva prensesannesiiiiiiii bi ay denedim ama işe yaramadı hergün 10 taneden fazla yiyordum hemde 🙄😂
Anne3434_ prensesannesiiiiiiii Bebeği bilmem de seni balon gibi şişiriyor hamile değilken bile felaket kilo yapıyor o ya
AdenEva prensesannesiiiiiiii bende yarar diye düşündüm muz da yiyordum bebe bisküvisi süt de. Hemde tadını sevdiğim için burda tarif veren kişi gibi 2-3 tane de değil baya 10 taneden fazla kaseye doldurup yiyodum hergün 😂😂 ama malesef işe yaramadı
prensesannesiiiiiiii Deletedmom623737 6 tane koydum üstüne de baya süt koydum anca öyle giyebilirim 😀
Deletedmom623737 prensesannesiiiiiiii canım ben süt ve maden suyu da cok tüketiyorum sabahları haşlanmış yumurta avokado cok yiyorum
Hakanbuse prensesannesiiiiiiii sana kilo aldirir ama bebegi bilemiyorum kilo almaya diyetisyene gidene bile diyolar yatmadan once bebek biskuvisi sut muz
kivirciginannesi prensesannesiiiiiiii şeker tamemen. Çocuğun 5 kilo olacağını bilsem yemem. Birde ufacık bebeklerine yedirenler var. Hayret ediyorum
Ness23 Ben de yaradı ama ben karısım yapıyorum.Süt,pekmez bebe bisküvisi,muz her sabah ıctım.Suan 36.haftadayım bebek 3kılo 😀😀Doktor doguma kadar 3.5 yada 3800 olur dedı