KadriyeDerin Kızlar 22+2 haftalık hamileyim karnımın sağ alt köşesinde yumurta gibi şişlik dokundugumda acıyor içinizd bu durumu yaşayıp bilgi sahibi olan varmı ?
merveninminigi KadriyeDerin bacaklarını hareket ettirdiğinde ya da ayağa kalktığında şiddetli ağrın var mı oraya dokunmadan?
Canimmmm Bende sancı şeklinde oluyordu ama şişlik yoktu simdi 25+5 hala oluyor ama dinlenince geçiyor seninde dinlenmeni tavsiye ederim biraz ağır falan mi kaldırdın acaba ama yinede için rahat etmiyor sana bı doktoruna danış istersen inşallah kötü bir şey yoktur
KadriyeDerin merveninminigi yok gayet rahat yürümem ama bu sabah idrarımı yaparken ağrıdan bi 10 an kalkamadım ayağa
Sevdhusna KadriyeDerin geçmiş olsun canım acile git bence kadın doğuma normal değil çünkü geçmiş olsn
merveninminigi KadriyeDerin bence mutlaka doktorunuza gidin hem içiniz rahat eder hem meleğinizi riske atmamış olursunuz
KadriyeDerin Çok sağolun kozlar acile gittim bence birşey değil ama için rahat etsin istiyorsan doktoruna yönlendirelim dediler şuan onun için sıradayız Allah herkese acil şifalar versin çok mutlu oldum
KadriyeDerin MerveMustafaKaraku önemli birşey değilmiş büyürse gel Dedi bu arada tam cinsiyetimizde belli oldu kızım geliyor ❤️