deletedmom503 Anneler ben 30 haftalık hamileyim ve çok heyecanlıyım ağrılarım var karnımın ici çok acıyor rahim agzı acılma var gibi acıyor artık zorlanmaya başladım sizler nasılsınız cinsiyetler ne cinsiyete göre degisiyor sanirim hamilelikler benim iki oğlum da çok rahat hamileydim bu kız nazlı sanirim😀😍
Suhus000 deletedmom503 bnm kaburgalarım batıyor sol tarafım acıo kalbimin olduğu kısım Bnm oğlan sürekli içerden vuruyor cnm acıo 😁☹️🤗
Elifdilara deletedmom503 ben de 30+6 oldum.bizimki kız ikinci gebeligim.felaket hareketli.ayaklari beni tırmalayıp acıtıyor su an uzanmışım hic yerinde durmuyor
Cigdemoyku deletedmom503 bende erkek cinsiyet ve hiç durmuyor.sürekli hareket halinde.ve rahmime vurdukça ciddi canımı yakıyor
FundaT Benimde 31 haftalik oldu oglan 👶 zorlanmaya basladik artik arada bi adet agrisi gibi sanci geliyor sonra geciyor bunada sukur baska bisey yok 🙏🙏
deletedmom503 FundaT benimki açılma gibi sanki ama dr degildir ragim buyuyor olacak dedi bilmiyorum ama zorlaniyorum
deletedmom503 Elifdilara valla nereleri tirmaliyor bilmiyorum ama sanki elinde neşter var kesiyor icerden 😂😂
deletedmom503 Fulyag yorgunluk aynen yaş mı desem ne desem bilmiyorum aslında benim yaşimda olanlar yeni evleniyor ama 😂
Elifdilara deletedmom503 aynen makineye bir bardak koyuyorum iki saat dinleniyorum.kolumj kaldıramıyorum.nefes alip doyamiyorum. Buldugum koltuga yataga uzaniyorum
FundaT deletedmom503 ben sordum doktora acilmami erken dogum riski varmi boyle agriyinca dedim hayir dedi suan bebegin basi assagida oldugu icin lastik gibi dusun dedi cekilince agri yapar ama rahim yukarda dedi acilma falan yok dedi kapali hala ama sen icin rahat edecekse sor goster ultrasonda baksin kapalimi diye
deletedmom503 Elifdilara 😀😀😀aynen buyudukce zor alacak sanırım 10 hafta kaldı heyecanim dorukta sanki ilk defa enne oluyor gibiyim🙈
deletedmom503 Sürekli araştırıyorum gunluk ne yapti nolacak neresi gelisti ne almaliyim dogum önerileri derken artık rüyalarımda da cocukla ugraşıyorum abartiyorum sanirim🙈🙈🙈🤷♀️
Elfidam 32 yim henuz kaburgalarimda bi agri sikisma hissetmiyorum. Genelde gobek deligi cevresi ve alti. Benim durumumda olan var mi
Elifdilara Elfidam evet benimkide aşağıda oldugu icin gobek deligim ve cevresi cok büyüdü top gibi oldu.ve oralar cok kasinmaya başladı
Oykuakbalikk Kızlar bizde artık 30. Haftaya girmiş bulunmaktayız💙🙏🏻 Bende biraz nefes darlığı oluyor gün içerisinde ve ara ara kasım agrısı hissediyorum sanki hareket ettikçe asagıya vuruyor sizde yasıyor musunuz bu durumu, yoksa ben mi evham yapıyorum🤔🤣
Elfidam Oykuakbalikk benim hep asagilarda geziniyor vuruyor. Kaburgama yakin civarda bir sey hissetmiyorum
Oykuakbalikk Elfidam Yaaa benimde öyle gerçekten, kasıklarıma kramp gibi bir batma oluyor. Sanki rahme vuruyor gibi doktor randevumuz bayramdan sonra, çokta doktoru aşındırmak istemiyorum şimdiden normalidir diyip geciyorum
Gamzelimseyma Bende 30 haftaya girdim cinsiyetimız kız olacak ama benim çatlağım çok oldu ve çok ağrı yapıyor😞 zor oturuyor zor kalkıyorum. Uyuyamıyorum. ilk çocuk diye tecrübesizlikte var aldıklarım yetersiz gibi. Sanki anne olmayada hazır değilim çok başka duygular içindeyim😞
Oykuakbalikk Gamzelimseyma Öyle düşünme canım emin ol fiziksel olarak be kadar değişiyorsak duygusal ve psikolojik olarak Bi o kadar değişiyoruz. Böyle düşünmen cooook normal❤️ Benimde ilk gebeliğim ve bazen kendime soruyorum, Acaba yetebilecek miyim? Diye. Ama emin ol eski insanlar bizim kadar şanslı değilmiş ve yapabilmişler. Şimdi bizim herşey elimizin altında 😘 Hele bi yavrularımızı kucağımıza alalım💪🏻
Oykuakbalikk deletedmom503 Bizde bizdeeeeee 💃🏻💃🏻💃🏻 Artık 30lara adım attık Rabbim hayırlı doğumlar versinnnn herkeseee