Ayseceferli Ikinci oglumu kucagima almama son 1 hafta kaldi ikinci sezeryanim olmasina ragmen korkuyorum heyecanda var tabi ki😬ilkinde komple uyutulmusdum ikincide spinal anestezi olunucak birazda bundan korkuyorum sanirim😪
Askpare Ayseceferli bişey hissetmiyormussın hem bebekte anestezi almıyor ne güzel inşallah kolay doğumun olur sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim🤲🏻💕
Yagmurdgdgn13 Ayseceferli sağlıkla kucağına al inşallah. Bende yarın gün almaya gidecem. Bende çok heyecanlıyım. Korku yok. İki erkek evladından sonra kızıma kavuşacağım inşallah
Canfideee Ben bu gün 36 +3 günlük oldum hala gün vermediler sezeryan doğum aslında hala neden gün vermiyolar kaçıncı haftanizda gün aldiniz
isilkubraa Canfideee 39 da alıyorlar diye biliyorum banada gün verilmedi 37 haftalik oldum bekliyorum
Canfideee isilkubraa ben bu gün doktorla konuştum bir hafta sonra gel o zaman gün veririz dedi bakalım haftaya pazartesi kontrole gitcem o zaman verecek
Bebiscann Ayseceferli bende 2 komple uyuşturma olmuştum 3 yü spinal yaptım çok daha rahat kuzum hiç korkma