kubra3891 Kızlar başına gelen var mı kanama ve lekelenme şikayetim devam ediyor biraz önce acile geldim doktor keseyi vajinal ultrasonda görebildi sadece çok kısa da kalp atışı başına gelen gebeliği devam eden var mı
Zehra9616 kubra3891 7.haftaya kadar bekle dinlen surekli anca toparlanir daha cnm oyle hemen cikmaz ki hersey
Minikanne123 kubra3891 yerleşme kanaması da olabilir canım ama bol dinlen ve su iç geçer inşallah içini ferah tut 🌸
portakalcicegii kubra3891 benimde olmuştu. Regl tarihine göre 5 ultrasona göre 3 haftalıktı. Doktorum yumurtlama günümü baz almıştı
Aynur35 kubra3891 tam döllenme bilinemiceği için regl tarihi baz alınıp hesaplanır ama yumurtlama dönemi herkeste farklıdır o yüzden böyle bi fark olması çok normal zaten regl haftan da içinde hesaplanıyor hemen regl sonrası yumurtlama yaşayan pek yoktur endişelenecek birşey değil haftasının öyle çıkması
Sevgi0147 Canım ben 8 haftalıkken bebek ultrasonda 6 haftalikti daha sonradan haftasını yakaladı endiselenme zamanla duzelecektir
kubra3891 Aynur35 kanama şikayetim vardı 3 gündür devam eden bir de doktor üstüne böyle söyleyince çok korktum
Selincek kubra3891 kalp atisini duyduysan bence hic korkma bosa az da olsa baslamis 6 7 haftada baslar kalp atisi normalde