kahvesever__ Aysenur_c1994 salatalık 🥒 elma muz soguk süt iyi geliyor muzu ye ardından soguk süt iç geçiriyor
incikinannesi Aysenur_c1994 28+2 oldum canım bugün midem öyle bir yanmaya başladı ki boğazıma kadar göğüs kafesim bile yanıyor 🔥 seninde öyle mi öğlen başladı nasıl zorluyor beni 🤦🏻♀️ Yatmadan önce ılık süt içmeyi denicem, soguk süt bana dokunuyor
Mnk16 İki kaşık soğuk süt diyorlar canım ben yaşamadım da , bide yemek sırasında su içilmemesi gerekiyormuş.. son olarak yemekten sonra bir kırk dk oturacakmışsın uzanmayacakmışsın
Aysenur_c1994 Mnk16 zaten ömrümde yatmadığım kadarıyla yatıyorum hayat ener incikinannesi 10+4 oldum ama bir haftadır her gün dediğin gibi midem yanıyor çok kötü bir durummuş gerçekten Allah yardımcımız olsun ☺️
Aysenur_c1994 Mnk16 suyu çok içiyorum iyi dedin içmem yemekten sonra ve hemen yatıyordum yedikten sonra bundan sonra yapmam☺️
incikinannesi Aysenur_c1994 daha haftanız çok erkekmiş canım doktorundan ilaç isteyebilirsin benimde öyleydi o haftalarda reflün vardır diye şurup verdi iyi gelmişti