Sedasena Kızlar 31+3 haftalık gebeyim Bir şeyi merak ettim de benim bebişin hareketleri çok sakin cinsiyeti kız sizin bebişin hareketleri nasıl yani tekme atıyor mu böyle hızlı acıtıyor mu canınızı benimki sadece dalgalanıyor, olduğu yerde dönüyor gibi o kadar çok sakin davranıyor Korkuyorum aslında biraz 😥😥
Ummi Sedasena 28 haftaligm benmkidee oyle canm tekme atmio harekt edio sadece erkek benmkide ,bsey olcagni sanmiyrm bebektn bebege degisio
Huris Sedasena canım aynıyım biz seninleyiz bende 31+4 düm aynı şekilde tekmeleri günde en fazla 2 3 tane ve canını hiç acitmiyo masum kızım benim galiba annelerini üzmek istemiyolar ama dönüyo hareket ediyo
Eyesoon Sedasena ben de 31+3 üm,bnm oğlum da sakin hareketleri var dalgalanma bi anda yükselip alçalma ,bazen de elimi koyunca hıçkırık atışı gelıyo 😊
ppapatyaa Sedasena benimkide yavas ve sakin hic yokmus gibi sanki arada bi oynuyo sonra duruyo bekimkide kiz bu arada
Sedasena Huris ewet aynı şekilde kıpırdıyor sadece 😄 İnşallah sağlıklı olurlar tek dileğim bu korkularım çok artık uyuyamaz hep düşünür oldum günler yaklaştıkça takıntılı olmaya başladım 😞😞
FundaT Benimde 31+3 erkek ve hareketleri azalmaya basladi bas assada artik o yuzden fazla kipirdamiyor zamanin %95 ini uyumakla geciriyor arada hafif tekmeliyor oyle rahatliyorumm 🙏🙏🙏 zaman cabuk gecsede sag salim kavussak yavrularimiza artik
Sedasena FundaT ewet benim kızda baş aşağı poposu yukarıdaymış🤣 doktor söylerken bile gülümsedi 😄 ama hareketini sormayı unuttum meğer bu yüzdenmiş 🤔 teşekkür ederim aydınlattığınız için kötü bise olmasın bu bize yeter 👍🏻
FundaT Sedasena benimkinin poposu sol tarafta hahah sol tarafim bazen tas gibi oluyor 😁😁😁 cok tatlilar ya