Bbuse12 Anneler ve anne adayları dogum konusunda çok kararsızım gönlüm sezeryan dan yana ama emin değilim sizler nasıl dogum yaptınız isteğe bağlı mı oldu nasil dogum önerirsiniz?
Zehra9616 Bbuse12 insallah normal olur diye dua ediyorum ilkimde normaldi asla keyfi sezaryen olmam tabiki tercih meselesi ama hemen ayaklanmak icin normal istiyorum tabiki
bebisveannesiiii Bbuse12 Herkesin kendi tercihi canm ama ben normal doğumdan yanayım kendi fikrim bu yönde inşallah normal olurum
Elika0 Bbuse12 ben sezeryan hiç düşünmüyorum. Herhangi bi problem yaşamazsam normal doğum yapacağım. Çünkü bence olması gereken o. Bi sorun olmadığı sürece her bebek kendi vaktinde kendi zamanında gelmeli ☺️
iremss Bbuse12 içinizden geçen önemli zorla olmaz doğm şekli, doğumjn her türlüsü zor bünyede önemli. İçinizden geleni yapın pişman olmayn
Bbuse12 iremss normal doğumdan açıkçası korkuyorum çevrem hep sezeryan ol diye işledi açıkçası biraz normal doğumda çok acı cekmisler
Mervekck Bbuse12 Canim isteğe bağlı sadece özeller yapıyor onun dışında devlette bebek ve sende hiçbir sıkıntı yoksa ve ilk dogumsa normale zorluyorlar