mucizegebelik6 Kızlar cok az yemek yesem bile midem taş oluyo karnım sisiyor hazımsızlık oluyor ve bu aralar cok susuyorum aynı sıkıntıları yaşayan varmi
mercimeginannesiiii mucizegebelik6 Ben ben ben ! Uyku düzenim iyice şaştı. Yediğim içtiğim sanki içimde gaz oluyor. Ya uçuvericem ya içimden ejderha çıkacak. Her gün değil ama son günlerim böyle geçiyor çok korkuyorum ilerleyen haftalardan. Henüz 22+5 im 🥺
Seymaben mucizegebelik6 23. Haftada basladi benimde 24+3 üm artik nefes alamjyorum yatarken falan az bisiy yesem bile kocaman oluyo karnim 😐
Seyma_ck mucizegebelik6 ay ben de öyleyim ya yemek istesem de yiyemiyorum.Biraz yiyim karnım davul gibi oluyo geriliyo ve nefes almakta zorlanıyorum normalmi ki acaba yazanlarda da durum böyleymiş🤔
mucizegebelik6 mercimeginannesiiii canım bende oyle uyku düzensizliği olunca bas agrisi da başladı. Bende de son bi haftadir var. Bebek mideye doğru mu cikiyo anlamadım neden böyle
mercimeginannesiiii mucizegebelik6 Bilemiyorum ki.. Ama benim bebeğimin kafası bikini bölgeme yakın bir yerde kontrolde de aşağıdaydı zaten. Ayakları mideme doğru sanırım. Ama karnım aşağıda yukarıda değil 🤷🏻♀️ Sizin karnınız yukarıda mı?
mucizegebelik6 Seyma_ck blmiyorum ki canm riskli gebeliğim diye cok hareket etmiyorum da artık kalktım biraz yürüyüş yapım dedim
Seyma_ck mucizegebelik6 benim de riskli istirahat etmem gerekiyo hareketsizlikten de olabilir bizimki o zaman
mucizegebelik6 mercimeginannesiiii benimde tam tersi kafası midem de ayakları kasiklarimda hep kasiklarima vuruyo ama midem bu halde. Su içsem sisiyorum koşmuşum gibi nefessiz kalıyorum
mercimeginannesiiii mucizegebelik6 Ahh bu afacanlar 🥲 Hayırlsıyla tamamlarsak şu hamileliği hepimiz sadaka verelim 🤭🤷🏻♀️ Anne olmak çok zormuş☺️
Duygu388 ay bndede çok susama oluyo doymuyorm suya yaa geceleri gözlerim fal taşı gbi açılıyor mide için rennie duo şurupu kullanıyorm bn