Nurikiz Fatma011 Üniversitede ki doktora yönlendiriyorlar tek gebelik ise 500 ikiz ise daha fazla. Ücretsiz olmasını istiyorsanız direk kendiniz üniversite hastanesinden gidip sıra almalısınız. Buhara da hangi doktora bakılıyorsunuz
ikiprensesannesiii Fatma011 buharada detaylı ultrason yok. Üniversitede bi doktor var. Ben metin ingeç e gitmiştim özel muayenehanesine 450 ye yaptırmıştım
Hlmkrsln Fatma011 ayrıntılı ultrason buharada olmuyor die biliyorum çünkü demet hanım bi doktor önermişti devlette ona gidin dedin ama oda 300 kusuratti herhalde
Fatma011 Nurikiz ben Ağrı’da yaşıyorum pek detaylı bilmiyorum nasıl oluyor bu işler bir tek Buhara hastanesine geldik hümeyra hanıma gidiyorum sizin devlet hastanesi işleyişi hakkında bilginiz var mı
Nurikiz Fatma011 kaç haftalık hamilesiniz şehir hastanesinde belirli bir haftaya göre bakıyorlar ücretsiz isterseniz dediğim gibi kendiniz üniversite hastanesinden randevu almanız gerekiyor bende Ağrı’da oturuyorum ama ailem Erzurum’da olduğu için doğum burda olacak Allah izin verirse.
Nurikiz Fatma011 devlet hastanesin de illa randevu gerekmiyor gebelik olduğu için erkenden gittiğiniz de doktorlar bakıyorlar. Hem devlet hastanesi sonuçta bence daha güvenilir. Ben Buhara’ya sadece daha detaylı baktığı için gittim. Ama doğum Şehir hastanesinde veya üniversite de düşünüyorum Allah izin verirse inşaAllah
ikiprensesannesiii Fatma011 hümeyra hanım çok iyidir ilk doğumumu yaptım onda. İkinci için de kontrollere gittim hep gece bile yazsam herşeye cevap veriyordu çok iyi bir doktor
My0 Ya üniversite hastanesine yönlendiriyorlar ya da özel radyoloji uzmanı var İhsan Doru ona yönlendiriyorlar tercih etmek sana kalmış. Ben Eylül ayında İhsan Bey’e gitmiştim o zaman 400 lira vermiştim ama zam gelmiş midir bilmiyorum
Fatma011 Piraye2021 evet ama şuan kararsızlık içindeyim buralı değiliz fazla ortamı ve hastaneyi tanımadığım için memlekette de yapabilme ihtimalim var
Piraye2021 Fatma011 bende memlekete gidecektim ama kendi evimden ayrı rahat edemeyeceğimi düşünüp vazgectim, Ağrı’dan Buhara için gidicez 32. Haftada gidecektim kısmet olmadı 34 ü bekliyoruz, hava şartları da çok kötü bu sene 😟
Nurikiz Piraye2021 siz daha iyi bilirsiniz ama bence en iyisi ailenizin yanınızda olması siz galiba sezeryan düşünüyorsunuz. Ameliyat olduktan sonra yolculuk yapmanız tehlikeli olabilir.Sonuçta kış şartları yaşadığımız yer de bayağı soğuk olduğu için zorlanabilirsiniz. Benden size küçük bir tavsiye Allah yardımcınız olsun.
Selser ikiprensesannesiii memnun kaldınız mı ilgisinden muayenesinden ? Ben de detaylı içim gitmeyi düşünüyorum da Metin Beye
Piraye2021 Nurikiz ailem yanıma geldi zaten ama ben istersem memlekete donebiliriz. Ama evimdeki konforu bulamam bu yüzden göze alamıyorum.
ikiprensesannesiii Selser yani şöyle söyliyim çok tavsiye edildi çok iyi bir doktor gerçekten ama benim ikinci gebeliğim olduğu için ilk gebelik gibi heyecanlı veya şaşıran bir halim yoktu tabi belki metin bey de bilgim olduğunu düşündüğünden bana çok detaylı göstermedi bebeği. İlk gebeliğimde doktor neresine bakıyosa hep söylemişti ama Metin bey daha soğuktu. Bir problem görmediğinden belki de çok uzun sürmedi detaylı ultrason. Zaten sorularını falan ultrasondan sonra cevaplıyo ultrasonda konuşmuyo pek. Bir sıkıntı çıkmadığı için konuşacak birşeyimiz yoktu dediğim gibi kısa sürdü o yüzden benimki ☺️
25Zeynep25 Buhara hastanesin de detaylı ultrason yok, üniversite hastanesinde prof. Atakan hoca var ben ona yaptırmıştım 250 TL ye, humeyra hanım yönlendirmesi.