Husna2734 belmayamac yaaa heyecanını yerim senin bizde tüp bebegiz tüp oğlumla şu an 25. Haftaya gircez inşallah ❤️❤️ Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağımıza almayida nasip etsin ❤️
belmayamac Husna2734 Rabbim bütün evlatları analarına babalarına bağışlasın kimsenin de kucağını boş bırakmasın inşallah 🥰🥰 Çok acı çektim ama inşallah sonumuz güzel olacak bebeğimle 🙏
Husna2734 belmayamac İnsallah canım benim inşallah çok zorlu süreç Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın🧿🧿
AlyaUrasmoms belmayamac Kız zaten ağlamaya yer arıyorum 😂 Beni de duygulandırdın 😍 Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
belmayamac AlyaUrasmoms 😂😂 Valla dayanamıyorum duramıyorum pıt pıt akıyor istemsizce ana sevinç göz yaşı bunlar 🙏 Çok teşekkür ederim amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️
Ayyysss Ayyy çok sevindim canım benimde 7. Gün böyle silik çıkmıştı 8. Gün daha belirgindi 😌 Allah kucağımaza da almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤍🤍🤍🤍
belmayamac Ayyysss Yarın da kan testini yaptırayım bakalım kaç çıkacak 🥰 İyi ki yapmışım iyi ki iki çizgi çıkmış şimdi beklemek daha güzel ❤️❤️
Seymaa30 belmayamac hayırlısı olsun canım rabbim sağsalim gelmesini nasip etsin bende tüp bebekle hamileyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tebrik ederim🌸
belmayamac Seymaa30 Çok teşekkür ederim canım 🥰 amin inşallah. Bu süreci yaşayan bilir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi kimseden eksik koymasın inşallah