Ezelin-annesi63 Hamileliğimin 4 haftası bugün yürüdüm biraz eve geldikten sonra kahverngi bir akıntı geldi kurudu sonra çok korkuyorum Ne yapmalıyım
minikbebegim19 Ezelin-annesi63 yerleşme kanamasıdır canım yinede acile gitsen progestan verecekler önlem amaçlı gitmemezlik yapmayın
Maviyisevenkadin Ezelin-annesi63 Bende de aynı haftada oldu. Tek seferlik ve ağrı sızısız ise korkmayın ama doktorunuza bildirin. Doktorum bol su içmemi, ayağa zor durumda kalmadıkça çok kalkmamayı söylemişti ve progestan fitil vermişti.
Seymaben Ezelin-annesi63 Doktora gidin ihmal etmeyin progestan vericeklerdir buyuk ihtimalle belki onlem amacli 1 doz igne falanda yaparlar😊
Ezelin-annesi63 Maviyisevenkadin malesef ben hep ayaktayım kaynanamla oturduğum için iğneyi vurdum dün gece ağrım oldu gittim acile
Ezelin-annesi63 Seymaben gittim iğne yaptılar ilaç yazdı diğer iğneyi de üç gün sonra yapıcam düşük tehlikesi içinmiş iğne sanırım öyle dediler gelen kanda yerleşme kanıymış çok şükür çok korktum ama 🙃
Seymaben Ezelin-annesi63 pruloton igne yazmislardir bende yasamaistim aynisini o haftalarda 🥰korkmayin sadece dinlenin hic bi is yapmagin ayaklarinizi yuksege koyun uzanin
Maviyisevenkadin Ezelin-annesi63 Elinizden geldiğince dinlenmeye çalışın. Durumunuzu anlatın. İnşallah hiçbir şey olmaz bebeğinize sağ salim kucağınıza alırsınız.🥰