As7 Kizlar 24 saat once test yapmistim 3dk bekledim tek cizgiydi, negatif Dedim. Bugun oylesine bi baktim testte silik bi cizgi Belirmis. Bu ne demek oluyor?
Gozde0010 As7 bnde hamileligi oseklde cope ati snradan merk etmemle geri.aldm bi saat once silikdi.suan 16 haftaligiz kizimla
llFatma As7 benim de silikti o yeni olmuş demek en net bilgi sabah kalkar kalkmaz yap. Yine silikse sağlık ocağına kan ver
Ervanin_annesi Benimde ilk bebeğimde iki saat sonra çizgi çıktı ve gebe idim zaten düşük oldu kaybettim ama bazen siliklik düşük beta HCG oranından dolayı silik görünebilir bence
Bfduam Ervanin_annesi Gozde0010 sonradan çıkınca olmaz densede bazen sözlerdeki gibi olabiliyor demek ki.
Busra2013 As7 kuruma cızgısıdır cnm cunkı ılk 5 dakıka ıcınde ıkı cızgının cıkması gerekır yarın sabah ıdrarıyla bıdaha deneyın ınsallah vardır bebıs
euphoria123 As7 teste 24 saat sonra baktıysanız eğer kuruma çizgisi olabilir zaten üzerinde yazar şu süreden sonra oluşan çizgiyi dikkate almayın diye bence tekrar test yapıp en az 10-15 dakika beklemelisiniz
pims Busra2013 bende 2 tane yaptım bilerek aynı şekil 2 saat sonra 2.çizgi gölge gibi oldu ama ümitlenmicem beklemekten yanayım biraz daha 3 gün sonra tekrar denicem yoksa yoktur
Azra_Mom As7 böyle yaşayanlar pozitif olanlar var aslında testte 5 dk sonrası geçersiz diyor ama bir kez daha yapmakta fayda var sabah ilk idrarla 1 test daha yaparsanız daha doğru sonuç alırsınız diye düşünüyorum demekki varsa bile yeni o yüzden mutlaka ilk idrar ile yapın
Pcoslubiranne As7 Bu testleri bugün yaptim pozitif ciktindan sonra hemen pesine yaptim ve su an adet oldum.Sonradsn ciktiysa kuruma cizgisi oluyor maalesef.
Glshozcn Benimde ikinci çizgi silikti ama ilk 5 dakikanın içinde ikinci silik çıkmıştı. Kan verdim 4 haftalık hamileydim. Daha yeni olduğu için silik çıkıyor.