Azram-2144 GamzeNur17 esenlerde Avisenna var orda Belgin hanım vardı 2 yıl önce şuan kim var bilmiyorum. Taşındım 2. Çocuğum için başakşehir çam ve sakura hastanesine gidiyorum.
gamzosgamzos GamzeNur17 esenler Medipol Emine Zeynep hanıma gidiyorum cok memnunum bebegimide doktorumuda gormek icin sabirsizlanıyorum her ay 😊
GamzeNur17 Busr4 Efemom2 Teşekkürler ben devlet hastanesine gidiyorum ama özel hastaneye de gidicem megaya gittim 2 kez kanamam olduğu için esenler deki ilgisiz olunca ama kadının adını bilmiyorum dışarı ya çıktığı zaman sadece neyiniz var diyip doğuma gideceğini söyledi ve ben orada öyle kaldim ve ilgisiz kalınca eşim direk megaya götürdü
Efemom2 GamzeNur17 hiçbir doktor bir degil bende zeynep hanımın hastasıyım geçen lekelenmem oldu zeynep hanım yoktu başka doktora gittim ama hiç memnun kalmadım
34Yenianne34 Busr4 esenler medipol’de muayene ücreti ve doğum ücretleri hakkında bilginiz var mıydı acaba ?
Benherseydenoncebiranneyim Avicenna’da sertan aksuya gidiyorum. İyi bir doktor ama bana çok donuk geldi. Gitmeden önce çok güler yüzlü sevecen diye yorumları vardı ama bilmiyorum biraz heyecansız gibi 😄 başka var mı sertan beye giden?
Mamasita Benherseydenoncebiranneyim bende geçen hafta ilk defa Sertan beye muayene oldum bana da donuk az konuşan bir doktor gibi geldi tavsiye üzere gitmiştim ama devam edicem başarılı bir doktor
gamzosgamzos Efemom2 yılbaşından sonra geçerli sanırım bugun 210 tl ydi muayenem vardı ne kadar yukseltmisler ya