blueberyy00 Busra2013 daha dün bende birşey yok diyordum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bari azcik geceydi üstünde bugün ikisinde de gordum büyüdüğü için mi çatlıyor acaba
Busra2013 blueberyy00 benım cok buyuduler 85 den 95 oldular gobegımde kucık herkes bebek memende dıo😂
blueberyy00 Busra2013 Ahahahaha 😂😂 ay güldüm valla en başından itibaren mi büyümeye başladı belli bir haftadan sonra mi 26. Girince oldu bende büyüyor heralde yoksa niye çatlasın 😂(kendimi avutuyorum)
Busra2013 llFatma tabıkıde benım kızda tembel bu ıkı haftadır ıyı hareketlı masallah ınsallah böyle devam eder
Serapmehmet_19 Busra2013 bebiş sağlıklı olsun da göbek illaki çıkar hayatım bende 24 haftalığım onceden zayıf olduğum için şimdi baya belli
Dermin Busra2013 benimde öyle canım 32 haftadayım hiç üzülme daha iyi çatlağın olmaz bebek gelişimi iyise takma kafana benimki önden gidiyormuş ve karnım az var bol giyinsem kimse anlmz hamile olduğumu
Busra2013 Dermin aynı ıste saglıklı olsunlarda gobus olmasada olur kılosu boyu saglıgı ıyı olsunlar yeterkı
blueberyy00 Busra2013 Evet ilk baştan beri ağrıyor çok hassaslar arada çok sert Arada yumusuyor benimki de birde sende hiç sıvı gelme durumu oldu mu
Nihanus Busra2013 aynı benimde oğlandada 30da böyleydi şimdi kızdada 30 aynı böyle oğlanda durdu durdu son ay acayip bir patlamayla büyüdü birden birebakalım kızı göreceğiz inşallah 🤣
Busra2013 Gzm23 yanı doktor haftaya uyumlu gıdıo ıyı dedı ama bana sureklı az gelıo mesela bu hafta 500 gr olması gerekıosa 540 olmuo haftada tam 500 oluo ne fazla ne az 28 de gıttım 1100 kg 37 cm di bı sonrakı 31+6 da randevu bakalım nolck
Gzm23 Busra2013 iyi ise bence sorun yapma iç karnın geniştir yaa arkadaşım da hiç yoktu karnı ama bebek çok iyi doğdu