97Dilara Doktorunuz kim acaba? Ben de fiyat almak için dün aradım. Normal 4000, sezeryanla 4500 epidural isterseniz 1000 TL daha fazla, suda doğum 9000 dedi
Guzeloglummmm Busrabusra33 ödem var bende doktor riske atmayalım dedi canım gün gectikce cok fazla şişiyor özellikle bacaklarım beni zorluyordu 😬
Busrabusra33 Guzeloglummmm aynen canım ne olur ne olmaz zaten haftan güzel bende insAllah persembe günü 38 haftayla.Hazirligini yap güzelce dinlen yarın kaçta alacaklar
Guzeloglummmm Busrabusra33 10 da hastanede olucaz 1 2 gbi alıcaklar sag salim kavusalım insallah bebeklerimize ☺️
Snglyd Bebegmbenm evet malesef.mesleki yetkinliğini sorgulamak haddim değil.ama maddi konularda sorgulamanızı tavsiye ederim..
Snglyd Kelebekk-0307 evet arzu doruktan bahsettim.maddi konularda sorgulanası bir doktor demek istemiştim.sizin de doğumunuza az kalmış sanırımmm.huzurla,sağlıla gelsin🙏🏻
Kelebekk-0307 Snglyd çok teşekkür ederim ben ona gitmiyorum hicbir fikrim yok hakkında benim doktorum iyi biri gibi ama tavsiye üzerine gitmiştim sonradan değiştirmedim.
dml33 Snglyd Aynen arzu doruk biraz paraci bir doktor banada bi ton test yapti bin tl para verdm 3 yıl once nerdeyse bir muayenede iyidir koturdur işi değişir tabide kişiye göre
Busrabusra33 Guzeloglummmm amin insAllah Rabbim yardımcımız olsun 🙏saati güzel sabah 7den sonra bsey yemiceksin biliyosn demi
irmk02 Kelebekk-0307 geçen ay rapor almaya gitti 260 tl ydi sağlıkçıyım diye 200 ödedim yani her halukârda pahalı😂