dml33 Busrabusra33 city hospital türkan saymaza gidiyorm 115 tldi muayene ama ne olur bugünden sonra bilmiyorm doğumda en fazla 4 bin olck dedi
97Dilara Medikal parka gidiyorum 280 TL olmuş. Mersin anneleri uygulamasındaki indirim kodu ile en son 230 ya da 235 TL’ye girdim
Ecemm33 97Dilara bende gidiyorum ama son haftam o kod olsa da artık işime yaramıyor heralde doğumda falan depil mi
Busrabusra33 Guzeloglummmm ayyy ciddi misin çok üzüldüm yaa 1milyardan fazla nasıl gelir yaa bende hayırlısıyla haftaya bugün sezeryan olacam spinal mi o fiyat
Kelebekk-0307 Busrabusra33 fiyatlar uçmuş maalesef city hospitale gidiyorum 2500 den 4000 e çıkarmışlar epidural olursa 5000 tl şehir hastanesine mi devam etsem diye düşünüyorum ama ilk hamileliğim hastane, doğum vs konusunda pek bilgim yok cesaret edemiyorum.
Busrabusra33 Kelebekk-0307 ayy milleti somuruyolar ya bu kadar olurmu insaf yaa zam olur ama bu kadar çok mu yaaa devlette hiç ama hiç ilgilenmiyo mahvediyo insanı özelde çok aman aman mükemmel değil ama işte devlete göre iyi yine
Bebegmbenm Kelebekk-0307 merhaba . Bende city hospital de doğum olacak Arzu doruk ile devam ediyorum. Geçen ay normal doğuma 5 bin dedi dün 8 bin oldu dendi 😳
Kelebekk-0307 Busrabusra33 maalesef krizi fırsata çevirdiler resmen fiyat sorduğumuzda zaten direkt doktor fiyat konusunda yardımcı olamam diyip söyledi resmen 2 katı yani ama işte daha uygunuda yok
Busrabusra33 Guzeloglummmm bide SGK olduğumuz halde çok kötü olmuş yaa muayeneyle işim bitti ama çok pahalı ya 3500 nedir ailem de devlete sezeryan ol diyo aslında kafam karışmadi değil para cebimde kalır napsam ki sizce
ayselll123 Busrabusra33 Devlet Hastanesi’nde öncelik normal doğum yapıyorlar bı skinti olursa bebek kanal a inmezse.veyatta başka bisy olursa son çare sezeryan a alıyorlar kendi isteğimle sezeryan olamıyorsun malesef 😔
Busrabusra33 Guzeloglummmm aynen bende diyorm konuşayım haftaya Perşembe insAllah sezeryan olacam o gün konuşayım olmadı çıkışta mı para veriliyo acaba yoksa ameliyat olmadan mi
Guzeloglummmm Busrabusra33 ameliyat günü veriliyor sanırım biz önceden verelim dedik doktorumuz simdi degil ameliyat günü verin dedi