Ezgis54 gamzeyalcin 8+3 fenayimmmmmm dardayim zordayim😀 korkutmak istemem ama doktorun dün daha da siddetlenecek dedi 😢😢 prillam yazdı gece 2 tane alıyorum bulantim devam ediyor evet ama en azından kusmam durdu . Çubuk kraker yiyorum yeşil elma da iyi geliyor sanki
Seherdmrkl gamzeyalcin prilam yazdır bir an önce doktoruna. Sana nasıl kullanman gerektiğini söyleyecektir sağlık ocağı da yazıyor sanırım. yoksa başka türlü alternatif şeyler işe yaramıyor ben de o günlerde başladı 13 haftalık oldum hala ilacı içtiğim halde oluyor ara ara. Bol bol sıvı ve meyve kuru yemiş tüketmeye özen göster
Ezgis54 gamzeyalcin ben sağlık ocağına gittim ordaki doktor yazmadı çok çok zorda olmadıkça önermiyorum diye. Kendi doktorum dun yazdı biraz rahatladım sanırım ama 100 de 100 bulanti geçmiyor ben çok kötüyüm klozetin önünden ayrilamadim 2 gun 😢😢 bugün biraz daha iyiyim
Ezgis54 Seherdmrkl sivi çok önemli ever ama benim bulantilarim başladıktan sonra suyu düşününce bile kusuyordum. Dun doktorum az az da olsa iç eğer içemezsin serum dedi 😢
Seherdmrkl Ezgis54 ben de öyleydim bir buçuk ayda dört kilo verdim ama kendimi zorlamaya çalıştım sürekli az az meyve suyu portakal süt ayran içtim. Şu an hala ilacı içmeme Rağmen henüz normale dönmedim yine yediğim içtiğim kısıtlı ama zorunda kalıyor insan bebeği için.
Mahira 12 haftadayım ve hiç bir şey iyi gelmiyor 🥺 Artık halsizleşiyorum bulantı olsa iyi her gun cikartiyorum gunde 5 defa