ogluileannesi Kızlar 38+0 ım. Bugün çok rahatsızım adet sancısı gibi ağrım var bacağıma vuruyor kendimi taşıyamıyorum ayrıca. Doğum zamanı mı geldi acaba yarın çatı kontrolüm vardı. Şimdiden böyleyse doğum sancısı nasıl olacak kimbilir 🥺
Uysalfeyza ogluileannesi ihmal etme direk git hastaneye benimde sancım oldu gittim açılmam olduğunu söyledi bebeğin hareketleri nasıl
ogluileannesi Uysalfeyza bebek hiç hareket etmiyor eşimi bekliyorum karnımın içi çok kötü üste tarafları oyuyorlar resmen
Mikrop Panik yapmayın benmde açılmam var adet ağrısı gibi bacağa vuran var ama gelen giden yok 😅 düzene girerse sancılar anca ozamn gidin
Uysalfeyza ogluileannesi gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sevindim dua et benimde cuma günü doğum 🥰
Ayse0771 ogluileannesi ay maşallah 🧿 karnım ağrıyo sonra hopp doğurdum :) sağlıkla büyütün darısı biz bekleyenlere.. mutlaka bu başlıkta paylaşın ki kaçırmayalım hikayeyi :)
Mikrop ogluileannesi yaaaa bende çarşamba gecesi doğum yaptım akşam 22.37 de sezeryan oldum . Aniden suyum boşaldı . Açılmam bir cm di çatımda dar olunca doktor normal yaptrmam dedi girdik ameliyata 🤷🏼♀️😍