aysenurtc Duygu2216 sonuç pozitif gebelik var demek için ultrason da düzenli bir kese + embriyo+ kalp atışı görülmesi şarttır
Kahveli Gamze1408 Sizde gebelik yoktur ki değeriniz 5 üstü olması lazım. Ama kan testini erken verdiyseniz cikmayabilir
Simge34 Duygu2216 bnmde adetime dort gun var sbla 18.79 cikdi bnde adet olmakdan korkuyorum degerim yukselmez etmez diye icim icimi yiyor
sMyL Simge34 benim adete 4 gün kala değerim 15.63 idi. Düşük olması önemli değil 2 günde bir yükselişini takip etmelisin.
Moonrose16 Simge34 benimde 34.1 civarı çıktı bir gün sonra 65 oldu yükselir merak etme , bugünde kan verdim iyice yükselmesi gerekiyor Muş azalma olursa düşük oluyormuş hakkımızda hayırlısı olsun canım
Gamze1408 Kahveli evet adetime daha 10 gün var lekelenmem olduğum için gittim acildeki hekim gebelik dedi anlam veremedim ara ara kanamam ve lekelenmem var
Simge34 Moonrose16 peki abla bnm adetime 4 gun oldugu icin mi bilmiyorum ama kasiklarimda batma agri ve sancilar oluyor sanki her sn regli olacakmisim gbi kramplar sancilar giriyor bu dogalmi
Moonrose16 Simge34 evet adet olacak gibi oluyorsun normalmiş sordum doktora . Bebek yerleştiği için ağrı oluşuyor ve vücut farklı cidimle karşılaştığı için bu şekilde tepki veriyormuş benim 9 gün gecikti hala adet olacakmışım gibi oluyor ama hamileyim 😀
Simge34 Moonrose16 insallah bnde regli felan olmam abla degerim guzelce yukselir allah saglikla kucagina almayi nasip etsin